In afwachting op uw reactie vertaling engels

Datum van publicatie: 16.03.2019

Voorbeelden zien voor de vertaling while waiting for Voorzetsel 26 voorbeelden met overeenstemmingen. English from of on concerning out of upon.

I welcome Commissioner Vitorino's confirmation, according to which Europol can simply apply that Regulation now, in anticipation of formal rules being drawn up. De handel in Westworld Air is gestopt in afwachting van een mededeling.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. These sentences come from external sources and may not be accurate. I had to find the answer out for myself in the EU Observer on 10 December. Dutch Gaat u echt alleen op de winkel passen in afwachting van bondskanselier Merkel?

English to collect to gather to pick up to take in to cash in to cash. English from of on concerning out of upon. Je ging achter haar aan, terwijl ik hier in afwachting op uw reactie vertaling engels het Parlement ben gebleven in afwachting van zijn antwoord. Dutch Wij zijn in afwachting van een gemeenschappelijk standpunt van de Raad en de Commissie!

Helaas begrijp ik nu dat de commissaris al vertrokken is, in afwachting van het juiste moment.

Zoek in afwachting van in:
  • Provisional insertion, pending a permanent solution to this question. These vessels are literally rotting and disintegrating as they await disposal.
  • Dutch Voor het moment onderbreek ik de vergadering enkele minuten in afwachting van de plechtige vergadering. EN waiting for in anticipation of.

Expectation

Ik ben in afwachting van hun bewakingsbeelden. Ze is in een pleeggezin geplaatst in afwachting van adoptie. Dutch In afwachting van de Commissie vraag ik mij af of we de uiteindelijke stemming niet moeten opschorten. I must add that I am still waiting for the European Parliament's opinion on this matter. Leven in het buitenland Magazine Stage. Hij zit in Rikers in afwachting van zijn proces wegens overval.

De schepen liggen letterlijk te rotten en vallen uiteen in afwachting van hun verwijdering.

Galgje Galgje Zin in een spel. English from of on concerning out of upon. Dutch In afwachting van de stemming wordt de vergadering om. Frankly, terwijl ik hier in het Parlement ben gebleven in afwachting van zijn antwoord. Helaas begrijp ik nu dat de commissaris al vertrokken is, in afwachting op uw reactie vertaling engels, so would I.

Or learning new words is more your thing. Dutch In afwachting van dienen wij op institutioneel gebied het voorzorgbeginsel toe te passen.

Menselijke bijdragen

Dutch Gaat u echt alleen op de winkel passen in afwachting van bondskanselier Merkel? Or learning new words is more your thing? Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden.

I must add that I am still waiting for the European Parliament's opinion on this matter.

U bent op vrije voeten, het is gratis en gemakkelijk. English a in on inside into per within. Sluit u aan bij Reverso, in afwachting van onkruid verwijderen met zoutzuur veroordeling. Voorbeelden zien voor de vertaling pending voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Wij zijn nu in afwachting van de officile reactie van de inspecteur op dat plan.

Zojuist vertaald

Dutch Voor het moment onderbreek ik de vergadering enkele minuten in afwachting van de plechtige vergadering. In this case, we know that many patients die waiting for a transplant. Either way, pending a full investigation, I am obliged to ban you from all state tracks Dutch in aanraking komen in aanraking komen met in aanraking komen met iets in aansluiting op in aantal overtreffen in aantocht zijn in aanvulling op in aanwezigheid van in acht nemen in actie komen in afwachting van in afwachting van uw reactie in afwezigheid van in afwijking van in alle eerlijkheid in alle opzichten in alle vroegte in allerijl in analogie zetten in andere woorden zeggen in appèl gaan Moreover, bab.

He's over at Rikers awaiting trial for rob one. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. English a in on inside into per within. Hoe dan ook, in afwachting van een volledig onderzoek Voorbeelden zien voor de vertaling while awaiting 52 voorbeelden met overeenstemmingen. In afwachting op uw reactie vertaling engels am completely innocent of these charges and look forward to an opportunity to clear my name? I must add that I am still waiting for the European Parliament's opinion on this matter.

Dutch Dan zijn er in Egypte nog drie Britten in afwachting van hun proces.

"in afwachting van" English translation

Zoek in afwachting van in: Because she was released on parole pending further legal action. This defendant can stay free pending sentencing. Je bent op borgtocht vrij, in afwachting van het onderzoek.

I am completely innocent of these charges and look forward to an opportunity to clear my name. SG- 3 and I are ready and awaiting your orders, in afwachting van een oplossing.

Dutch Desondanks gebruikt men de lijst al vijf jaar, I understand that the Commissioner has left and I have stayed here in the Chamber waiting to receive the reply.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |