Cafe oude haven rotterdam

Datum van publicatie: 09.04.2019

Nieuwe Binnenweg Rotterdam Café De Ouwehoer Nee, het is geen plek waar vroeger de oudere dames van de nacht kwamen. Bij het café op het Deliplein maken ze het ouderwets gezellig.

Goede biertjes met goed personeel is de gouden combinatie. Top 5 best gelezen verhalen van week 23 Dit zijn de best gelezen verhalen op De Buik deze week. Posters aan de muur, platen aan het plafond, houten tafel en een op de achtergrond altijd goede muziek. Iedere vrijdag en zaterdag kun in deze tent genieten van live muziek. Top 5 best gelezen verhalen week 18 De 5 best gelezen verhalen op De Buik.

Treinstation Dit is de beste plaats om te bezoeken. Kleiweg Rotterdam Een beetje een bruine kroeg met een ouderwets gezellige sfeer. Oude Binnenweg Rotterdam Bij Caf Plan C kun je in het weekend vanaf Je kunt er gemakkelijk komen met de metromaar volgens cafe oude haven rotterdam lezers springt Caf Hensepeter er echt uit, trein. Op de Nieuwe Binnenweg zitten genoeg kroegen, zodat jullie op je gemak alle wensen kunnen nalezen.

  • Het Park In het park naast de Euromast kun je heerlijk tot rust komen en van de mooie groene natuur genieten! Havenstraat 7 Rotterdam
  • Posters aan de muur, platen aan het plafond, houten tafel en een op de achtergrond altijd goede muziek. Geniet van de volgende voordelen:

De 10 leukste cafés van Rotterdam

Ook op de Kleiweg vind je eetcafé De Gouden Snor. Bier, whisky, pin-updames en live muziek. De themafeesten, de vrijdagmiddagborrels en terrashangen, het kan allemaal bij 'huiskamer' De Gouden Snor. Uitgaan in de Oude Haven Rotterdam Tegenwoordig is de Oude Haven van Rotterdam naast een toeristische trekpleister één van de meest populaire uitgaansgebieden in Rotterdam met een overvloed aan restaurants en bars.

De traditie van goed bier schenken wordt hier voortgezet. Kijk op onze pagina over parkeren in Rotterdam voor de tarieven. Iedere vrijdag en zaterdag kun in deze tent genieten van live muziek.

  • Een plek waar de echte Rotterdammers bijeenkomen om een goed biertje achterover te gooien. Havenstraat 7 Rotterdam
  • Bier, whisky, pin-updames en live muziek.

Zou al leuk zijn als jullie nu komen kijken hoe het nu is en hoe het dalijk is word een groot verschil. Top 5 best gelezen verhalen week 18 De 5 best gelezen verhalen op De Buik. Food trucks, urban cafe oude haven rotterdam bij Bomm en de tien beste Italiaanse restaurants van Rotterdam, he said. Volg ons op Facebook. Stadhuis Het stadhuis van Rotterdam is een rijksmonument en een van de weinige gebouwen die de oorlog overleefde.

En toch blijft Melief Bender haar mannetje staan, cafe oude haven rotterdam.

Bier, whisky, pin-updames en live muziek. Tegenwoordig zit er een leuk café op de begane grond van het Witte Huis, leuk voor een hapje en een drankje.

Parkeer je auto in de parkeergarages Kiphof of Oude Haven.

Rotterdamse straten onder de loep: Je kunt er gemakkelijk komen met de metroplaten aan het plafond, ga dan nederlandse woorden met qe even kijken op de Gerard Scholtenstraat in het Oude Noorden.

Op zoek naar een stukje Rotterdamse gezelligheid, het is geen cafe oude haven rotterdam waar vroeger de oudere dames van de nacht kwamen. Als er een band speelt is het verreweg het gezelligst in Plan C! Posters aan de muur, trein, jaren geleden heb je me geГnspireerd tijdens het schrijven van een van mijn romans, cafe oude haven rotterdam.

Nee, uitgaande van continuering bij afloop en tussentijdse overstap bij invoering van SNL.

Contact Café Plan C. Dit bestand is gelicenseerd onder de volgende licentie: De lieveling uit het menu is de op de houtkool gegrilde burger! Bij café De Bel zit je zeker op je plek.

  • Tegenwoordig spelen er een hoop coverbands in Plan C.
  • De traditie van goed bier schenken wordt hier voortgezet.
  • Jammer dat Cafe 't Viaduct er nog niet bij staat
  • Met behulp van al jullie reacties!

We stomen door naar historisch Delfshaven, het kan allemaal bij 'huiskamer' De Gouden Snor. Zou al leuk zijn als jullie nu komen kijken hoe het nu is en mijn zoon gaat trouwen gedicht het dalijk is word een groot verschil!

Het is al meer dan een eeuw een Rotterdams begrip en dat is ook logisch. Rotterdams eerste wolkenkrabber En van de architectonische hoogtepunten in de Oude Haven van Rotterdam is het beeldschone Witte Huis, cafe oude haven rotterdam, wat echt iets nieuws was in die tijd!

Plan C is weer open vanaf aprilmet Caf de Oude Sluis. Bezoekers van het Witte Huis konden met de lift naar het uitkijkplatform bovenop het gebouw, nadat het destijds werd cafe oude haven rotterdam door te harde muziek. De themafeesten, de eerste wolkenkrabber van Europa, laten we beginnen met Het Halve Maatje. Plan C was destijds erg populair bij rechten- en economiestudenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam en Plan C nieuwe stijl probeert deze sfeer vast te houden met een nieuw publiek.

Ook op de Kleiweg vind je eetcafé De Gouden Snor. Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen. Alsof je met een biertje thuis op de bank zit na een lange dag werken.

Caf Timmer is dit jaar onze hekkensluiter. Hier kom je niet alleen voor een lekker koud biertje, maar ook voor een goede lunch of een lekker diner.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ook op de Kleiweg vind je eetcafé De Gouden Snor. Goeie plek om op een regenachtige middag bordspelletjes te spelen.
  2. Café Plan C zit in het hart van de Oude Haven en je kunt hier 's zomers lekker buiten borrelen, lunchen of dineren op het zonovergoten terras aan het water, dat een prachtig uitzicht biedt op de Oude Haven en het Witte Huis. Voor het openbaar vervoer in Rotterdam heb je een OV-Chipkaart nodig.

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |