Grof gehaakte poef zelf maken

Datum van publicatie: 14.03.2019

Als je hem in een andere kleur maakt dan wit of beige, ga dan even op zoek naar een hoeslaken in de kleur van de poef. Haak 12 stokjes in de ring Tour 3: Je kan een donatie doen hieronder met het bedrag dat je zelf wil:.

XXL gehaakte vloerkleden en boxkleed. Ik kan dus in ieder geval zeggen dat die beigekleur die ik heb gebruikt dat was dun linnen garen, niet rekbaar het wel redt tot bijna het einde. Stop de bal in de hoes en trek de hoes er goed strak omheen. Van de week bedacht ik me ineens dat ik ze nu misschien best zelf kan maken. Je dient vervolgens na het vullen stap 5 de opening met de hand dicht te stikken.

Haak de stokjes niet door de hele steek, maar alleen door de achterste lus. Haak 3 stokjes en meerder in iedere vierde steek 60 steken in totaal Tour 7:

Stik de hoeken weer zoals aangegeven bij stap 3. Zelfgemaakte spullen zijn altijd leuker dan gekochte spullen. Toer 4 Haak in elke vaste 2 vaste zodat je vaste krijgt! Haak iedere 6e en 7e steek samen 72 steken in totaal Tour Haak grof gehaakte poef zelf maken 3 toeren zonder te meerderen elke toer sluit je met een h.

Het ontwerp van de poef is zo dat de stiksels aan de buitenkant vallen.

Tags poef zelfmaken. Mocht je het patroon gehaakt hebben en fijn vinden, dan kan je ook een donatie overmaken naar me. Scheelt me toch mooi even een heleboel eurootjes.

Winkelwagen

Stop de bal in de hoes en trek de hoes er goed strak omheen. Patroonboekjes en losse patronen. Haak iedere 2e en 3e steek samen 24 steken in totaal. Daarna ging hij gelukkig goed en zoals ik wilde. Het compleet maken om hier alle beschrijvingen en links in te zetten vergt veel tijd. Vorige blog Volgende blog.

Remember Kartonnen Poef - Graffiti. Dit gedeelte van de site is in bewerking en hetgeen u ziet is waarom niet kunnen plassen xtc bestellen via onze site en als er nog geen voldoende info hiervoor beschikbaar is stuur een mail naar creatiefdrechtsteden live. Dit vind je vast ook leuk Kerststal haken 27 november. En, omdat ik graag goedkopere ideetjes deel hier op het internet het gewone leven is al duur genoeg: Je eigen grof gehaakte poef zelf maken maken Verie T Hieronder wordt een overzicht gegeven van hetgeen u zelf kan haken of breien van poef kussen en kleed tot kleding en kinderknuffels.

Vind je een gewone ronde of vierkante poef te simpel, grof gehaakte poef zelf maken.

Werkwijze:

Wil je je eigen poef maken? Snel kleedde ik de kindjes aan, racete naar de stad en scoorde nog snel een kleine variant van de wol voor 2 euro nog wat. Met zulke dikke garen werken is echt een sport.

XXL gehaakte poefs en kussens. Na vier uur bezig te zijn geweest omdat ik dus zo vaak opnieuw begon had ik lamme polsen, grof gehaakte poef zelf maken.

Kijk of het rond de vaas past maak er anders een paar bij of haak er wat minder. Wij hebben een zwak voor stoere materialen. Haak iedere 3e en 4e steek samen 36 steken in totaal Tour .

Benodigdheden:

Ik deed al een rij minder dan dit patroon zodat het een iets kleiner poefje wordt en kwam net over de helft van de hele poef. Ik heb de wol al klaar liggen, maar moet nog even verzinnen hoe ik hem dan vul aangezien ik geen dekens meer heb liggen. Knip de deken open en zorg dat de inhoud mooi rond wordt.

Toen mijn wol op was.

Nu is echt leer vrij stevig en lastig met een huis-tuin-en-keuken naaimachine te bewerken? Knip het pand door midden, maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor ESP parels. Je dient vervolgens na het vullen stap 5 de opening met de hand dicht te stikken.

Skai van x cm kleur naar keuze uiteraard Garen bijpassende kleur garen Stofschaar Universele naald Naaimachine Rits van 60cm Vulling voor 0,2 m3 inhoud wij gebruikten polyether vlokken, grof gehaakte poef zelf maken, zet de rits in en maak vervolgens het pand vast aan de rest van de poef.

Bekijk het artikel Zpagetti poef voor het zelf maken van een poef grof gehaakte poef zelf maken zpagetti. Haak iedere 6e en 7e steek samen 72 steken in totaal Tour Sluiten met een h.

Patroonboekjes en losse patronen. Maak er dan één in een grappige vorm of met leuke applicaties. Of een trompoef , speciaal voor kids.

Kom je altijd zitplek te kort als er visite is. Je kan een donatie doen hieronder met het bedrag dat je zelf wil:. Hieronder vind je de werkwijze en alle stappen uitgebeeld in de grafische tutorial. Dat is iets minder mooi dan met de naaimachine, zal niemand dat opmerken, is homo.

Goed om te weten:

Comments

  1. Je dient vervolgens na het vullen stap 5 de opening met de hand dicht te stikken. Zelfgemaakte spullen zijn altijd leuker dan gekochte spullen.

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |