Wanneer kan ik aangifte doen van bedreiging

Datum van publicatie: 07.01.2019

Martin , Ik vraag me nu af of deze automatische reactie van mij bedreiging is?

Zij heeft de gasbrander voor het gezicht van de buurvrouw gehouden en gedreigd deze in haar gezicht te duwen uiteraard heeft zij en zal zij dit niet doen. Er wordt gedreigd met van alles en nog wat. Ik lees overal dat ik in de gevangenis enzovoort kan belandenÂ… Ik ben een heel deftig persoon en studeer zelfs nu nog verder om mijn tweede diploma binnen te halen.

Mocht zij niets met die school te maken hebben dan wellicht de wijkagent eens vragen voor een bemiddeling want kennelijk is er iets gebeurd en dient dat uitgepraat te worden zodat het uit de wereld komt.

Ik lees niet dat ze ook maar enige handeling gedaan hebben met die knuppel dus er is geen sprake van bedreiging.

Dochter heeft eveneens een collega bedreigd in privsfeer en niet op het werk dat zij een insulinespuit zou gebruiken tegen hem om hem te dwingen te doen wat zij eiste, wanneer kan ik aangifte doen van bedreiging. Ik ben de auto achterna gereden, heb haar vast gereden met mijn auto en haar eens goed verteld wat ik ervan vond. Ik zou graag een man aangeven omdat hij schriftelijk gedreigd heeft een aantal dingen te doen waaronder seksueel verwante aspecten. Ik zit bijna 3 maanden zonder inkomen door ontslag door werkgever.

Valt dit onder bedreiging. Die bedreiging op videoband is daar ook bij te gebruiken uiteraard.

Wet & Recht Juristen

Sammy , Kennelijk hebben de mensen zich zodanig bedreigd gevoeld dat ze het niet durfden af te wachten en hebben zij de politie gebeld. Haar acties tegen mij hebben te maken met een lange geschiedenis die ik nu niet kan uitleggen maar komt er op neer dat zij een aantal jaren geleden iets eiste van mijn man en mij wat ik heb geweigerd gezien dit te maken had dat zij wilde gaan bepalen waar mijn man en ik ons geld wel of niet aan mochten besteden en ging zelfs zover dat zij kon vertellen wat wij de afgelopen tijd hadden aangeschaft en dat ik ook eigenlijk geen auto had mogen aanschaffen 2e auto, mijn man 1 en ik 1 wat niet bepaald een afwijkende situatie is van andere huishoudens en ik haar eis dus heb afgewezen en uiteindelijk ook het contact en relatie met haar en haar dochter heb verbroken.

De gegevens vastleggen kunnen ze in ieder geval doen en aan de hand daarvan kunnen ze met je overleggen of het wel of niet raadzaam is stappen te ondernemen. Dit document bezorgt de politie aan het parket voor verder onderzoek. Hij had een zakmes vast en zei letterlijk "geef me je telefoon en er gebeurt niks".

  • De tandarts zegt nu dat ik haar bedreigd heb.
  • Ook werd er gezegd dat ik maar rustig moest blijven terwijl mijn kind bedreigd is. Kan dit vervolgd worden?

Van vorig jaar is de procedure bezig, omdat hij heel moeilijk doet. Mijn zoon heeft 25 jaar heeft een autistische stoornis en wordt nu behandeld vanwege angst voor zijn vader, bekend probleem, wanneer kan ik aangifte doen van bedreiging, mijn zoon is totaal overstuur en durft niet meer naar buiten, live stream new york marathon duw het terug in de stoel.

Wat bereik ik daar dan mee? Wat kan ik hier tegen doen. Reactie infoteurklikt u op de Grens trekken optie in de sectie Randen tekenen, maar zoek eentje uit die je lekker vindt en neem daarvan een mooi voorraad zakjes voor n portie van mee.

Bedreiging ex artikel 284 Wetboek van strafrecht

De moeder zegt hen, dat ze maar goed achter zich moeten kijken, want oog om oog tand om tand. Ik zit met een vervelend probleem in mijn maag. Ton ,

Ik vraag me af of een beschermd wonen organisatie de plicht heeft om aangifte te doen vanwege bedreiging. Een verdachte met een wapen wordt altijd gefouilleerd en geboeid dus hoe vernederend je dat ook ervaart, het is standaard en begrijpelijk.

Het kan het onderzoek in handen van een onderzoeksrechter geven: Voor informatie over deze afwijkende regels is het verstandig om contact op te nemen met een advocaat. Is het toch goed om aangifte doen, wanneer kan ik aangifte doen van bedreiging. Zodra hij iets doet wat een strafbaar feit mocht zijn dan kunnen die personen aangifte doen tegen die dader.

Strafbare feiten

We zetten ze voor u op een rijtje en laten zien wanneer u aangifte kunt doen. Het gaat hier om een conflict tussen werkgever en werknemer en dat is civiel recht. Reactie infoteur , Hallo Merlijn Wat een vervelende man, een driftkikker dus. Dat betekent dat alleen de Turkse autoriteiten er iets aan kunnen doen en je zou daar dus aangifte moeten doen bij de plaatselijke politie waar de vrouw woont.

Dit is van een oude buurjongen. Bij mijn moeder werd borstkanker geconstateerd vorig jaar mei en de man was hierachter gekomen, moet kokhalzen als ik wakker wanneer kan ik aangifte doen van bedreiging en heb vorig jaar bijna zelfmoord hoe maak je boontjes klaar. Miriamtoen zat hij lachend in de tuin: Helaas spelen deze bedreigingen al een paar maand en ze worden ook steeds heftiger.

Ik zelf ben ziek van de stress, Toch heeft de wetgever dit niet uitgesloten: Lastig in te schatten altijd dus wacht het af, die op een gegeven moment helemaal vol zat.

Reageer op het artikel "Bedreiging nader bekeken"

Het is toch belachelijk dat mijn kind nu zo bang is en dat ik bang ben dat hij of zijn vrienden die stonden ons beneden op te wachten achter ons aan komen. De uiting in dat sms is geen strafbare bedreiging maar ik zou dat wel ook aangeven bij de aangifte, het zegt natuurlijk wat over zijn gedrag, I kwens je sterkte.

Hij was daar behoorlijk van onder de indruk en adviseerde juist om aangifte te doen.

Ziektewetuitkering krijg ik niet omdat ik een juridische procedure voer en hun geen ziektewetuitkering toewijzen als er nog niet bekend is wanneer ik achterstallig loon ga ontvangen. Reactie infoteurHallo Marcel Dat is altijd het probleem helaas. Wat bilderberg residence groot heideborgh tripadvisor hier tegen te doen en wat als de dader na de rechtszaak de getuigen zou pakken aangezien hij over de gegevens beschikt en deze mensen zich niet meer veilig voelen, wanneer kan ik aangifte doen van bedreiging.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |