Blijvende pijn na getrokken kies

Datum van publicatie: 31.03.2019

Verder geen monoject mee gekregen wel advies om te koelen met ijs de eerste dag en om te spoelen met chloorhexidine mondspoeling. Drinken is trouwens ook niet te doen. Echt heel de badkamer stonk en werd er zo gigantisch misselijk van.

Nu heb ik va nde wond weinig tot geen last, echter wel van mijn kaak. Ik heb een afspraak bij de tandarts voor volgende week vrijdag om de wortelkanaalbehandeling af te maken. Zuid-Holland Klinkt als alveolitis, heb ik ook gehad na het trekken van een verstandskies en doet echt heel erg pijn.

Maar het is mij heel erg mee gevallen. Hopend dat de tekst niet te veel is en er enigszins duidelijkheid is wat ik bedoel.

Heb ook paar dagen geleden een wortelkanaal behandeling gehad, wit laagje korstvorming Beetje gezwollen maar niet echt pijn Kies ernaast is een beetje gevoelloos en lijkt iets omhoog gekomen door de zwelling. Dag 2 Stijve kaak Bot blijvende pijn na getrokken kies beetje bloot Bloed nog een beetje Geen pijnstillers genomen Dag 3 Ontstekingsgevoel, mijn weerstand was ook laag en kreeg binnen no time een ontsteking.

Niks forceren en probeer de dingen te eten die niet te veel kracht vragen van je gebit. Ik had er wel veel last van, blijvende pijn na getrokken kies. Een lange wortel dus ze moesten erg duwen en trekken, met als resultaat een enorme zwelling en amper mijn kaak kunnen openen.

Eigenlijk wil ik de kies laten trekken maar ik ga met vakantie over een paar dagen, wat is uw advies? Ik heb in dat gebied een aantal grote maar niet extreem diepe te dicht bij zenuw vullingen. Nu maak ik me zorgen.

Waarom moet een tand of kies getrokken worden?

Vooral dat schoonmaken van de wortelkanalen met die vijltjes en die zoutoplossing en de antibiotica, dat deed echt verschrikkelijk veel pijn. My home is where my horse is Na het trekken van een tand of kies ontstaat er een lege plek in de mond.

Deze kuur loopt zaterdag af. De tandarts heeft toen in mijn tandvlees gesneden en gelukkig was de druk er toen af. Is mijn immuunafweer zwak of zijn de kiezen of amalgaamvullingen de oorzaak? Een verdoving heeft als doel de zenuwimpulsen te blokkeren waardoor ze niet bij de hersenen aankomen en je brein dus geen pijnimpulsen produceert.

Een lange wortel dus ze moesten erg duwen en trekken, maar bleek op vakantie… Huisarts dan maar. Echter rechts is de verstandskies gebroken en in het midden naar boven weg gebrokkeld. Ben nogal bang voor de tandarts en het was een ware marteling dus wordt graag gerustgesteld, blijvende pijn na getrokken kies. Zoveel pijn dat ik dus naar hem terug wou gaan, as they noticed a slew of errors.

Nu ben ik bang dat ze mijn hele gebit willen gaan repareren en dat wil ik niet.

Hoe bereidt u zich voor op het trekken?

Onder lag scheef dus die moest eerst door midden gezaagd worden en na het trekken is de kaak in het gat nog even gepolijst??? Een week later was de grootste pijn wel weg. Nogmaals, ik ben GEEN arts, dus ik kan hier eigenlijk weinig zinnigs over zeggen.

Het gat zit aan de rechter bovenkant, een gapend gat, zelfs als de dader deze gevolgen niet gewenst heeft! Na twee weken ben ik naar de tandarts gegaan die een foto maakte waarop niets van een ontsteking te zien was. Hoe lang hou ik nog pijn.

Mr daarvoor moet je zeker naar een dokter! Het trekken van ontstoken tanden of kiezen gaat als volgt in zijn werk:, blijvende pijn na getrokken kies.

Symptomen van een ontstoken tand of kies

Inmiddels drie dagen gekoeld. Dave Ik heb trouwens al van alles geprobeerd, neroxan, ibrupofen , diclofenac, paracetamol etc. Pijn na het trekken van een kies is heel normaal en zeker als het zo'n lastige ingreep is geweest , maar jouw pijn klinkt wel extreem. De spuitjes deden niet echt pijn gelukkig.

  • Hij wordt naar boven gedrukt door een kloppend en bloedend abces.
  • Ook die pijnscheuten zijn niet normaal!
  • Ik zou aan de arts vragen of het normaal is en welke pijnstillers je kunt gebruiken.
  • Ik had 4 hechtingen onder en 2 boven.

J van der Reijden. Warmte en kou blijvende pijn na getrokken kies ik een stuk beter verdragen, hopelijk blijft het zo. Verder niets te klagen, maar het is niet dat ik helemaal niets voel en op de kies teken voel ik. De smaak van bloed en pus voelde ik de hele dag in mijn mond. Boven heb ik er geen. Hoop op een spoedig antwoord. Een week later was de grootste pijn wel weg.

Gevolgen & risico’s van een ontstoken kies…

Zusters hebben me met mijn bed er naartoe gereden en ben zelf op de operatietafel gestapt. Ik vond het een nare ervaring, tandarts zwaar geïrriteerd, ik had dit bij hem nooit meegemaakt. Ook kan een kaakfysiotherapeut je helpen met oefeningen om je kaak weer op de goede manier te gebruiken wanneer je je mond opent. Waarom kan dit niet met ontstekingsremmers worden afgehandeld???

Helaas worden hoor ik dit soort verhalen erg veel. De minuten erna werd ik lijkbleek en ging ik heftig zweten. Hoi ik zag jou berichtje.

Goed om te weten:

Comments

  1. Hi Sandra Ik heb ongeveer het zelfde; 22e laten trekken en ook mijn mond gaat maar een stukje open. Ook van de hechting in mijn wang heb ik behoorlijk last omdat het me in de weg zit.
  2. Niks forceren en probeer de dingen te eten die niet te veel kracht vragen van je gebit.

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |