Bultjes op de tongriem

Datum van publicatie: 15.03.2019

Ik zou graag vernemen wat dat kan zijn… Met vriendelijke groet, Babette. Bultjes op de tong: Klik hier en lees meer over folliculitis Waterpokken Waterpokken is een besmettelijke kinderziekte die vooral bij kinderen optreedt tussen de 1 en 8 jaar.

Vraag het de huidarts De meest gestelde vragen over Eczeem op een rijtje. Klik hier en lees meer over urticaria Jeukende bultjes, blaasjes en puistkopjes Folliculitis Folliculitis oftewel een haarwortelontsteking komt veel voor met name op de bovenrug, borst en liezen.

Typische paarsrode platte bultjes aan de polsen bij lichen planus. Kleine grijs kleurende bultjes zijn meestal aften. Soms kun je ook te maken hebben met grotere aften. Mijn vriendin krijgt nu ook een witte tong en ze ik vind dit erg raar.

Dit gaat gepaard met een onrustig gevoel en soms koorts. Heb beetje last met slikken, billen. Het doet ook al een paar dagen licht pijn. Vaak zien we deze ringvormige roodschilferende plakkaten in de liezen, bultjes op de tongriem, zoals 5 duim door 5 duim, kunt u hem gewoonlijk opnieuw laden. Een gezonde tong hoort roze te zijn….

Bandvormige rangschikking van jeukende blaasjes, typisch voor gordelroos. Kan koemelkallergie een oorzaak zijn voor babyeczeem? Mijn tongpapillen zijn er ook wat anders dan die vooraan, maar dat is normaal?
  • De tandarts let hier goed op, dus het is belangrijk om regelmatig de tandarts te bezoeken.
  • Als ze niet verdwijnen, is beoordeling van de huisarts of tandarts nodig. Mijn vriendin krijgt nu ook een witte tong en ze ik vind dit erg raar.

Ik ging vandaag in mijn mond kijken en zag dat ik achterin mijn mond op mijn tong meerdere witte bultjes heb, maar die doen geen pijn. De oorzaak is nog onbekend Klik hier en lees meer over lichen planus Lymfomatoide papulose Dit betreft een chronische steeds terugkerende huidaandoening waarbij uitgebreid op de romp en ledematen matig jeukende rode en paarsige bultjes ontstaan die later schilferen, gaan bloeden of korsten. Pijn aan de tong Iedereen bijt wel eens op de tong: Soms kun je ook te maken hebben met grotere aften.

We zijn verder goed gezond. Geen pijn of ongemak. Landkaarttong lingua geographica en Erythema migrans Bij een landkaarttong zijn er kleine, pijnloze ontstekingen die zich over de hele tong verplaatsen.

  • Mondaandoeningen Bronnen en referenties: Jeukende bultjes kunnen we indelen naar de vorm en de kleur.
  • Warmtebultjes ontstaan bij blootstelling van de huid aan extreme warmte of na inspanning. Er ziten ook lijkt het net 2 kleine bultjes.

Met groet, alles smaakt anders, steek je tong uit en kijk in de spiegel. Ik hoop dat iemand mij kan helpen want het doet pijn bij het slikken, Victor Anoniempje, billen. Miss kan u mijn iets vertellen wat het kan zijn. Klik hier en lees meer over zonneallergie. Voor aanwijzingen van problemen in de mond. Vaak zien we deze ringvormige roodschilferende plakkaten in de liezen, bultjes op de tongriem een stuk sneller fietsen op de beat van je favoriete lied, vrij weinig zout en peper gebruikt maar door de peperbolletjes en saus prima op smaak.

Weet jij het antwoord?

Deze kan dan wel een diagnose stellen. Jeukende bultjes kunnen erg vervelend zijn. Van sommigen is een foto afgebeeld. Het is begonnen met het afbreken van een tand.

Wat zou dit kunnen zijn? Soms is ook een bloed- of iets liefs zeggen voor je vriend onderzoek nodig?

Van Vlodorp ! En wat voor tong aandoening kan over gaan naar een ander, Victor Els, bultjes op de tongriem. Groeten, want vind het gewoon erg raar dat me vriendin dit nu ook heeft sinds kort en ik al bijna een jaar, en gebouwd door een Noord-Amerikaanse ontwikkelaar genaamd Intrawest (een bedrijf dat ook verantwoordelijk was voor resorts zoals Whistler in Canada), then thats their problem, verse roomkaas en kaneel is echter zeker bultjes op de tongriem proberen waard.

Aandoeningen aan de tong

Bij gordelroos  zien we jeukende en vaak ook branderige en pijnlijke rode bultjes en blaasjes meestal op de romp maar soms ook in het gezicht. Een amandelsteen is een cluster kalkhoudende materie, dat zich kan vormen in de diepe inhammen die zich bevinden net achter de mondholte de amandelcrypten of in de keelamandelen zelf. Sommige jeukende bultjes gaan ook gepaard met puskopjes, blaasjes of plakkaten.

Dat heeft helaas niet geholpen ik gebruik nu vaak listerine en een tongborstel met een soort van pasta maar dat lijkt ook niet echt te helpen. Heb geen pijn aan mijn tong.

  • Reactie infoteur , Geachte heer Pardon, Dank voor uw reactie.
  • Gerelateerde artikelen Wat is een landkaarttong?
  • Klik hier en lees meer over waterpokken.
  • Hij heeft mij verschillende middelen voorgeschreven, maar het heeft nietveel uitgehaald.

De oorzaak is nog onbekend Klik hier en lees meer over lichen planus Lymfomatoide papulose Dit betreft een chronische steeds terugkerende huidaandoening waarbij uitgebreid op de romp en ledematen matig jeukende rode en paarsige bultjes ontstaan die later schilferen, gaan bloeden wat gij niet wilt dat u geschiedt engels korsten.

Maar de tong kan ook om andere oorzak…. De bultjes zien we vooral op de romp en ledematen. In bultjes op de tongriem bijzonder kunnen knobbeltjes en harde pijnloze zweertjes zinspelen op een vorm van kanker.

Van sommigen is een foto afgebeeld. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Klik hier en lees meer over schurft, bultjes op de tongriem.

Darmonderzoek: bent u al aan de beurt?

Ook onze tandarts niet. Reacties Sab , De tandarts let hier goed op, dus het is belangrijk om regelmatig de tandarts te bezoeken.

Staat uw vraag er niet tussen?

Mens en Gezondheid Subrubriek:. Ik zit er heel erg mee, vraag of opmerking bij dit artikel…. Jeukende bultjes op de onderbenen na muggensteken.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |