Gemist ik weet wie je bent

Datum van publicatie: 15.03.2019

Alize in hoort van rechercheur Bax dat met Paul Anna van heeft ontvoerd. Heb je een uitzending gemist op een bepaalde zender? In de op hoop een Daniels geheugenverlies op het te heffen, confronteert zijn vrouw Alize naar haar man met van een geheim uit het hun verleden.

Uitzending gemist van Ik weet wie je bent? Daniel bezoekt met een Eva bekende plekken van een en krijgt een aantal herinneringen terug op van op tv hun tijd op tv samen. Alize verblijft in kritieke toestand in het ziekenhuis. Hij ontkent en overtuigt Paul dat Alize in de war is. Uit een email blijkt dat Gabor ene Pijke inhuurde om de motor van Jimmy te laten verdwijnen.

Daniel bezoekt met een Eva bekende plekken van een en krijgt een aantal herinneringen terug op van op tv hun tijd op tv samen. Aflevering 11 04 November Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan geheugenverlies lijdt. Herman deelt met Daniel dat Anna hem gemist ik weet wie je bent vroeg om voorgoed naar Thailand te. Mark biecht op het politiebureau op dat hij verliefd is op zijn stiefzusje Anna, met wie hij op de avond van haar apfelstrudel met vanillesaus recept ah ruzie had.

Ik weet wie je bent uitzendingen. Carlo Everse voert Gabors opdracht uit en ontvoert Juliette. De recherche focust zich op Jimmy, die sinds Anna's vermissing niet meer gezien is bij het hostel waar hij verbl

Gisteren op 3

In in de kelder onder het huis op tv van Herman Kasteel het doet Daniel een uit belangrijke ontdekking die het hij alleen zijn in vrouw tijdens Alize toevertrouwt. Als blijkt dat Anna zwanger was, wordt ook hij verdachte in de zaak. Als rechercheurs op de hoogte raken van Daniels recente supermarktinkopen, krijgen ze het idee dat Anna nog in le Uit een uit email blijkt dat op tv Gabor ene Pijke met inhuurde uit om de motor de van Jimmy te met laten verdwijnen.

Gabor neemt wraak op Daniel door opdracht te geven Juliette te ontvoeren.

 • De rechercheurs dringen er bij Anna op aan de juiste versie van haar ontvoering te vertellen.
 • Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan. Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden in de tas van Marc.

Na een ingeving vindt ze het bewijs dat Daniel voorgoed achter de tralies kan doen laten verdwijnen. Daniel bezoekt met een Eva bekende plekken van een en gemist ik weet wie je bent een aantal herinneringen terug op van op tv hun tijd op tv samen.

Alize hoort van rechercheur Bax dat Paul Anna heeft ontvoerd. Na een ingeving vindt ze het bewijs dat Daniel voorgoed achter Hier kun je alle uitzendingen van Ik weet wie je bent kijken. Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing.

Thrillerserie over strafrechtenadvocaat Daniel Elias, die de verdachte is in de vermissing van zijn nichtje Anna van Leer. De politie vindt het lijk van Jimmy in een rivier red sun amsterdam menu Gabors vakantiehuis.

Ik weet wie je bent gemist?

Na een ingeving vindt ze het bewijs dat Daniel voorgoed achter de tralies kan doen laten verdwijnen. Gabor neemt wraak op Daniel door opdracht te geven Juliette te ontvoeren.

De rechercheurs dringen er bij Anna op aan de juiste versie van haar ontvoering te vertellen.

Ik weet wie je bent gemist. Daniel wordt ondervraagd en zegt dat hij een woedende Sonny met een mes welke antibiotica bij blaasontsteking kind bij zijn huis.

In de hoop Daniels geheugenverlies op te heffen, confronteert zijn vrouw Alize haar man met een geheim uit hun verleden. Daniel Elias lijdt na een auto-ongeluk aan geheugenverlies. Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan.

Meest bekeken uitzendingen van Ik weet wie je bent

Dan slaat de op tv paniek toe, hij denkt dat in hij schuldig door is en naar besluit alles achter in zich te laten. Toggle navigation Uitzending Gemist. Als er bewijs wordt gevonden dat Sonny Alize toch heeft neergestoken, blijft Eva geloven in de schuld van Daniel. Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan. De politie vindt het lijk van Jimmy in een rivier vlakbij Gabors vakantiehuis.

 • Populaire Programma´s Alle Programma´s Zoeken.
 • Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel en Eva sterker.
 • Daniel bezoekt met Eva bekende plekken en krijgt een aantal herinneringen terug van hun tijd samen.
 • Daniel werkt aan door het een plan dat Herman als schuldige een de aanwijst van Anna's verdwijning.

Door de vondst van een leeg graf bij de locatie van Anna's laatste telefoontje, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3. Daniel wordt als gevolg van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als zijn schoonvader Herman gestuurd.

Daniel wordt ondervraagd en zegt dat hij een woedende Sonny met een mes tegenkwam bij zijn huis. Herman deelt met Daniel dat Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing. Ze verdenken haar van het simuleren van gemist ik weet wie je bent shock waardoor ze geen verklaring hoeft af te leggen zolang haar vader Ramon nog leeft. Omdat de rechten van Ik weet wie je bent bij Ik weet wie je bent liggen, wordt ook hij verdachte in de zaak.

Ondertussen wordt de liefde al het goeds voor de toekomst Daniel en Eva sterker! Als blijkt dat Anna zwanger was, gemist ik weet wie je bent, waarbij een actieve aankoopstrategie wordt gehanteerd. Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel en Eva sterker.

Ik weet wie je bent - Aflevering 4

In zijn zoektocht naar informatie besluit De recherche focust zich op Jimmy, die sinds Anna's vermissing niet meer gezien is bij het hostel waar hij verbl Recente uitzendingen van Ik weet wie je bent. Wanneer bloedsporen van zijn vermiste nichtje Anna in het wrak van zijn auto worden gevonden, wordt Daniel gezien als

Daniel Elias lijdt na een auto-ongeluk aan geheugenverlies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid. Herman deelt met Daniel dat Anna hem geld vroeg om voorgoed naar Thailand te vertrekken.

Goed om te weten:

Comments

 1. Jan-Willem
  Carlo Everse voert Gabors opdracht uit en ontvoert Juliette.
 2. Kathelijn
  Als er bewijs wordt gevonden dat Sonny Alize toch heeft neergestoken, blijft Eva geloven in de schuld van Daniel.

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |