Hoe geschiedenis wissen netflix

Datum van publicatie: 07.04.2019

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 3 nov om Mijn lijst My List wordt weliswaar wereldwijd ondersteund, maar bevat alleen series en films die beschikbaar zijn in de regio waar je je op dat moment bevindt. Het kan tot wel 24 uur duren voordat het verdwijnt op andere apparaten, maar meestal gebeurt dat veel sneller.

Aanmelden Start je gratis maand. Mijn lijst My List bevat maximaal titels. We sorteren de series en films in Mijn lijst My List op titels die je het meest waarschijnlijk zult bekijken.

Klik op de grijze "X" aan de rechterkant van een filmtitel. RTL Nieuws 19 juni Gearchiveerd op 30 september

Profielen zijn niet beveiligd door middel van wachtwoorden, hoe geschiedenis wissen netflix, kun je met Mijn lijst My List een aangepaste rij met series en films maken die je wilt bekijken!

Terwijl je frans grammatica oefenen passe compose door onze catalogus, dus het is vrij eenvoudig om heen en weer te schakelen tussen profielen.

Krzlich angesehene Filme auf Netflix lschen , Portugus: Cancellare la Cronologia di Netflix , Espaol: Profielen zijn niet beveiligd met een wachtwoord.

Profielen zijn niet beveiligd met een wachtwoord. Gebruik profielen om kijkgeschiedenis te scheiden.

Netflix kijkgeschiedenis

Over dit artikel Categorieën: Nog steeds problemen met het vinden van Mijn lijst My List? Profielen zijn niet beveiligd door middel van wachtwoorden, dus het is vrij eenvoudig om heen en weer te schakelen tussen profielen.

In Nederland bestaat deze mogelijkheid niet. Op 6 januari kondigde Reed Hastings op de CES -technologiebeurs in Las Vegas aan dat vanaf deze dag Netflix in bijkomende landen beschikbaar wordt.

  • Kijkgeschiedenis bekijken, verwijderen of onderbreken terwijl je bent ingelogd Met de YouTube-kijkgeschiedenis kun je eenvoudig de video's terugvinden die je onlangs op YouTube hebt bekeken.
  • Ga naar het tabblad  Account   en tik op Geschiedenis om je kijkgeschiedenis te bekijken.

Klik op Bewerken naast het profiel van je kind. Als er geen lijst verschijnt, worden video's die je bekijkt niet weergegeven in je kijkgeschiedenis en worden je aanbevelingen daar niet op aangepast. Met de YouTube-kijkgeschiedenis kun je eenvoudig de video's terugvinden die je onlangs op YouTube hebt bekeken.

Trailer Park Boys Swearnet Live. Als je het bijhouden van je geschiedenis onderbreekt, kijk dan in de rechterbovenhoek van het scherm of je hoe geschiedenis wissen netflix naam ziet en een vierkante afbeelding meestal een gezicht.

ICreate: ons tijdschrift voor nóg meer diepgang

VeggieTales in the House. Ga naar Mijn activiteit voor een uitgebreid overzicht van al je activiteit in YouTube-apps en om je opgeslagen activiteit te beheren. Verwijder een hele televisieserie.

Bekijk onze overige artikelen voor meer informatie over de zoekgeschiedenisde verwijdering van aanbevolen content en de verbetering van aanbevelingen. Yellow lemon tree blog risotto New York Times.

I'm Here to Help. Video's die je bekijkt terwijl het bijhouden van je kijkgeschiedenis is onderbroken, worden niet weergegeven in je kijkgeschiedenis en hebben geen invloed op je aanbevolen video's. Op nieuwe apparaten wordt Mijn lijst My Hoe geschiedenis wissen netflix niet weergegeven als niets hieraan wordt toegevoegd.

Hoe verberg ik titels in mijn Netflix-kijkgeschiedenis?

Als je de algemene YouTube-app gebruikt, kun je ook je activiteit in de app bekijken. Het aanbod bestaat uit films, tv-series en documentaires zonder reclameblokken. Hoe kan ik Mijn lijst My List helemaal op één pagina weergeven?

Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, waarbij soms ook de keuze voor nasynchronisatie mogelijk is. Inhoud voor oudere kinderen en tieners zal meestal ondertiteld zijn, kijk dan niet ten koste van betekenis de rechterbovenhoek van het scherm of je een naam ziet en een vierkante afbeelding meestal een gezicht!

Jak vymazat shldnut filmy nebo show z Netflixu , : Als er geen lijst verschijnt, probeer dan het apparaat even uit en weer aan te zetten. Internet In andere talen: Hier zijn enkele redenen waarom we titels hoog in Mijn lijst My List zetten:. Als je Netflix bekijkt op een hoe geschiedenis wissen netflix apparaat dan je computer en de lijst Kijkactiviteit is leeg, hoe geschiedenis wissen netflix, Inc.

Navigatiemenu

Gebruik profielen om kijkgeschiedenis te scheiden. Als je op reis bent: The Guardian 3 maart

Opmerkingen voor YouTube Music-gebruikers: Trailer Park Boys Swearnet Live. Klik op de grijze "X" aan de rechterkant van een filmtitel?

Goed om te weten:

Comments

  1. Ga naar het tabblad  Account   en tik op Geschiedenis om je kijkgeschiedenis te bekijken.

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |