Whatsapp overzetten naar nieuwe telefoon apple

Datum van publicatie: 14.01.2019

Op het Android-apparaat moet de app Stap over op iOS bijvoorbeeld altijd op het scherm blijven. De configuratie voltooien Lees hoe u de Apple Watch herstelt vanaf een reservekopie en deze koppelt aan de nieuwe iPhone. Zoek tijdens  de configuratie van het nieuwe iOS-apparaat het scherm 'Apps en gegevens'.

Op je telefoon vind je standaard de chatgeschiedenis van de laatste 7 dagen. Ga naar de App Store op uw iOS-apparaat om deze te downloaden. Als u het apparaat niet wilt wissen, zet u de gegevens handmatig over.

Een iCloud-reservekopie maken Maak via wifi verbinding met internet op uw vorige apparaat. Hoor graag van je. Een app die dit kan is iMazing , download, installeer en open deze app. De 5 populairste smartphones Samsung Galaxy S9 Abonnement vanaf:

Laatste testen Sony HX Of is hier een ander probleem. Als u de reservekopie op uw apparaat wilt bijwerken, zorgt u ervoor dat wifi is ingeschakeld op uw apparaat. Bent u klaar om over te schakelen naar iOS. Verplaats je Whatsapp chatgeschiedenis van je iPhone naar je Android telefoon.

Verbreek de verbinding niet en wacht tot het herstelproces is voltooid.

Hoe zet ik WhatsApp over op een andere telefoon? Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Als u moet herstellen vanaf een gecodeerde reservekopie, voert u uw wachtwoord in wanneer u daarom wordt gevraagd.
  • Wie graag zijn of haar iPhone als nieuw instelt kan de gespreksgeschiedenis ook eenvoudig overzetten van de ene naar de andere iPhone. Doe niets op beide apparaten tot de overdracht is voltooid.
  • Nu komt je Android telefoon in beeld. Hebt u de apps die u op uw Android-apparaat had nodig?

Voordat u begint

Je maakt in je gespreksinstellingen onder instellingen een back-up van je gespreksgeschiedenis. Verplaats je Whatsapp chatgeschiedenis van je iPhone naar je Android telefoon. Doe niets op beide apparaten tot de overdracht is voltooid. Open WhatsApp en koppel je telefoonnummer aan de app, sluit deze daarna af. Als u normaal gesproken iTunes gebruikt om materiaal te synchroniseren naar uw iOS-apparaat, kunt u het apparaat ook aansluiten op de computer en het aanvullende materiaal synchroniseren via iTunes.

Als u na de overdracht hulp nodig hebt Als Berichten na het overzetten van materiaal niet naar verwachting werkt, vraagt u hulp. De iTunes-reservekopie overzetten naar het nieuwe apparaat Schakel het nieuwe apparaat in.

Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden? Volg daarna de stappen hieronder om de iCloud-reservekopie over te zetten naar het nieuwe apparaat. Start beide apparaten opnieuw op en probeer het opnieuw, whatsapp overzetten naar nieuwe telefoon apple. En als er naar jouw mening nog iets anders ontbreekt aan dit artikel, laat het ons dan vooral weten in de comments. Je gesprekken overzetten tiger zinda hai torrent je oude Android telefoon naar een nieuwe is ook niet heel erg moeilijk.

Lees hoe u de Apple Watch herstelt vanaf een reservekopie en deze koppelt aan de nieuwe iPhone.

Laatste testen

Het omzetten van de WhatsApp gespreksgeschiedenis van Android naar iOS is helaas niet mogelijk zonder een duur, wellicht niet volledig betrouwbaar programma te downloaden.

Controleer of 'iCloud-reservekopie' is ingeschakeld. Op een gegeven moment wordt er gevraagd of je een reservekopie wil terugzetten. Nadat u het hebt gewist, start het apparaat opnieuw op en wordt het scherm 'Hallo' weergegeven.

Wanneer je WhatsApp nu installeert op een nieuwe iPhone moet je eerst inloggen voor iCloud. Wanneer dit niet het geval is kun je dit nu handmatig doen, whatsapp overzetten naar nieuwe telefoon apple.

Zorg ervoor dat u de juiste kiest door de datum en grootte van elke reservekopie te controleren. Caroline en de geheime deur leeftijd geen gebruik wilt maken van iCloud kan ook handmatig via externe app de gesprekken overzetten.

In dit artikel laat GSMinfo!

Tik op 'Zet gegevens over van Android'.

Daaronder vallen foto's, e-mails en waarschijnlijk ook WhatsApp. Huawei P smart De Huawei P smart is in december aangekondigd en vanaf januari Komt dit omdat ik geen betaalde versie heb? Ga naar de App Store op uw iOS-apparaat om deze te downloaden. WhatsApp vraagt dan of je de backup uit Google Drive wil installeren.

Zo kan materiaal foto's, voert u het wachtwoord van uw Apple ID in op het nieuwe apparaat, automatisch weer worden gedownload naar uw apparaat.

Het is wel van belang om op de nieuwe telefoon WhatsApp pas te installeren als je de chat-geschiedenis hebt overgezet. Wanneer hierom wordt gevraagd, but based on availability.

Volg de stappen tot u het scherm 'Apps en gegevens' ziet en tik op 'Zet iCloud-reservekopie terug'. Komt dit omdat ik geen ave maria gratia plena dominus versie heb.

Ga daarvoor als volgt te werk:! Verzeker u ervan dat al het materiaal is whatsapp overzetten naar nieuwe telefoon apple ES File Explorer File Manager is een uitgebreide app die je de mogelijkheid geeft om je applicatie-en taakbeheer van je Android smartphone te verkennen.

Als WhatsApp niet vraagt om de berichten te herstellen is er iets niet goed gegaan in bovenstaande stappen.

Reservekopieën activeren voor WhatsApp op een iPhone

De 5 populairste smartphones Samsung Galaxy S9 Abonnement vanaf: Houd uw huidige apparaat boven het nieuwe apparaat en centreer de animatie in de zoeker.

Als je vervolgens WhatsApp installeert op je nieuwe iPhone en je je telefoonnummer invult, zal het programma je vragen of je een reservekopie terug wil zetten. Schakel op het Android-apparaat de apps of instellingen uit die de wifiverbinding kunnen beïnvloeden, zoals de Sprint Connections Optimizer of de Smart Network Switch.

Audio Mp3-spelers Apple iPods Navigatiesystemen Vergelijk navigatiesystemen Vergelijk motornavigatiesystemen Vergelijk campernavigatiesystemen Compactcamera's Vergelijk compactcamera's.

Voor je dit dus kunt instellen moet je beschikken over een iCloud account en moet iCloud Drive actief zijn. Selecteer op het Android-apparaat het materiaal dat u wilt overzetten en tik op 'Volgende'. Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon, open de app en ga naar "instellingen", whatsapp overzetten naar nieuwe telefoon apple.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |