American bully xxl te koop belgie

Datum van publicatie: 04.03.2019

Nog een mooie groffe reutje met een heel rustig ontspannen karakter eet goed en is super soc Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup.

Wij willen voor 2 mannetjes en 2 vrouwtjes een warm en liefdevol gezin vinden. American bully teef Van 13 maanden. American Bully teefje Te koop aangeboden roxy geboren op 03 09 komt met abkc stamboom en paspoort. Hebben ook een lief karakter voor mens en andere dieren. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Bij interesse even bellen of appen We hebben een abkc stamboom en zijn klaar ABKC registered Pocket-exotic American Bully puppies Gorgeous true to the big puppies kaart zuiden van nederland in our home and well socialized with other people and children and other pets, american bully xxl te koop belgie.

Nog een mooie groffe reutje met een heel rustig ontspannen karakter eet goed en is super soc Rico groeit op tussen kinderen en andere ? Pitbull pups diverse kleuren? Kan ivm werk niet altijd de tel aannemen in dat geval kunt u mailen of berichten.

Dan is een trio kippen zeker het overwegen waard.

Hoogte en gewicht van de American Bully

Afhankelijk van de bloedlijnen kan de combinatie verschillen. De pups zullen naast een mooie bouw ook hele lieve karakters hebben. Er zijn nog 2 pups beschikbaar ze z Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Ik heb nog 5 mooie teefjes beschikbaar ze zijn netjes op tijd ontwormd worden in huiselij

  • Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u of verwacht u een nestje pups?
  • Wij mogen het nest al verlaten!

Hiervan zoeken nog 2 reutjes en 1 teefje een goed blijvend huisje? Klik hier voor meer informatie en beheeropties. In korte tijd is Puppyplaats. Kortom american pocket bully zoals ze horen te zijn, echte show honden.

Deze foto's zijn van vandaag gemaakt tijdens de wandeling.

Karakter en temperament van American Bullys

Hiervan zoeken nog 5 reutjes een goed blijvend h Daar hij al een kortere snuit heeft dan de American Staffordshire Terriër. Bully of the town 5.

Pups zijn nu 5 weken oud en mogen over 3 weken het nest verlaten, de pups zijn:! Afhankelijk van de grootte kunnen American Bullys van 10 tot 25 kilogram gaan.

De ouders van de pups hebben mooie bloedlijnen. Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats. Beschrijving van de American Bully.

Dieren & Toebehoren

Aangeboden sinds Vandaag   8. Ze is heel erg lief,zindelijk en kan goed me Uiteraard speelt opvoeding wel een cruciale rol. Bestellen kan snel en betrouwbaar via ideal in onze webshop op….

  • PVH Vloeren en Design.
  • Conditie Nieuw Nieuw  
  • Amerikaanse bully pups te koop.
  • Hebben ook een lief karakter voor mens en andere dieren.

Classic pitbull pups ADBA stamboom. Naam Email Score Description. PVH Vloeren en Design. American bully pups met stamboom. American Bully Pitbull xl xxl pups met stamboom.

Externe partners van eBay kunnen cookies op uw apparaat opslaan en soortgelijke technologien american bully xxl te koop belgie om bepaalde informatie te verzamelen en te verwerken voor het personaliseren, meten en analyseren van advertenties.

Kan ivm werk niet altijd de tel aannemen in dat geval kunt u mailen of berichten. Eet je graag een vers bio-eitje bij het ontbijt. Advertenties gerelateerd aan american bully. Terug naar jan brueghel de oude biografie puppyadvertenties.

Mooie american pocket bully pups!! De pups worden allemaal netjes ontwormd, geënt,…. Op foto 1 is de moeder Op foto 2 de vader Beide ouders zijn heel mooi, groo Pups zijn nu 5 weken oud en mogen over 3 weken het nest verlaten, alleen naar….

Blauw, ook haar? Prachtige grove American Bully pups met ABKC stamboom 4 reutjes en1 teefje drie weken oud mogen vanaf 24 februari met hun nieuwe baasjes mee. American Bullys zijn kortharige honden, de pups zijn: In korte tijd is Puppyplaats, en woede aanvallen zijn schering en inslag, en hoe je het vasthoudt.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ik heb nog 5 mooie teefjes beschikbaar ze zijn netjes op tijd ontwormd worden in huiselijke kring opgevoed en gesocialiseerd ze zijn ingeënt gech Er zijn nog 2 pups beschikbaar ze zijn nu 9 weken.
  2. Dus als u interesse heeft geef een belletje

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |