Er komt een vieze lucht uit mijn wasmachine

Datum van publicatie: 08.04.2019

Wat ik wel sinds een tijd met succes doe is lavendel azijn action als wasverzachter. Ik heb nu een zak soda in de trommel gedaan en leeg laten draaien op 95 graden.

Wrijf het rubber van je wasmachine regelmatig in met glycerine,voorkomt uitdrogen. Ella schrijft op vrijdag 26 augustus om Van de 90 graden had ik nog niet gehoord. Was een aantal keer per maand je extra vuile was op 95 graden met azijn. Wat wel heeft geholpen: Vaak vind je hierin een grijze stinkende brij.

Probleem is heel simpel: Dit een aantal maal herhalen. Ik gebruik altijd bij iedere wasbeurt een eetlepel soda dat werkt het zelfde als calgon en is een stuk goedkoper. Het is echt het proberen waard!!. Ik draai het knopje ernaast open de filter dus en al het water spoelde uit.

In de slang zat een kaneelkleurige, weeg ruikende prut.

63 reacties

Wellicht heb je voor een bepaald type gekozen dat in combinatie met jouw vaatwasser niet het juiste resultaat oplevert. De machine was en is hartstikke schoon van binnen en van buiten. Dit is een ideaal klimaat voor bacteriën. Keukenhanddoeken en zakdoeken zijn daar ideaal voor. Chrisje schrijft op vrijdag 3 juli om Poeder 'schuurt' na oplossing in het water de leidingen goed schoon, en er zitten stoffen in die goed zijn tegen bacteriegroei die in vloeibare vorm niet bestaan.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Een wasmachine schoonmaken met soda is een gemakkelijke en doeltreffende manier om jouw wasmachine geheel te ontdoen van….

Chrisje schrijft op vrijdag 3 juli om Tot een tip van een wasmachinemonteur. Vaak gaat men meer wasmiddel gebruiken om de vieze vlekken of de stank eruit te krijgen.

Vetluis of wasluis

Wil je je wasmachine goed onderhouden, maar toch de lekkere geur van wasverzachter in je was? Bij mij was dit DE oplossing. Denk je eraan dat bleekmiddel héél slecht voor het milieu is?

Water dat veel kalk bevat, kan de werking van wasmiddelen benvloeden. Zowel vloeibaar wasmiddel als andere wasmiddelen en wasverzachters kunnen daar klonteren of een vettig vies laagje achterlaten. Driessen schrijft op zaterdag 1 februari om.

Helaas mogen niet alle doeken op een hoge temperatuur gewassen worden. Alvast hartelijk bedankt voor je hulp.

Account Options

Het resultaat zal snel merkbaar zijn. Hoi, ik heb ook een miele sinds feb. Dit zal veelal 90 of 95 graden Celsius zijn. Vink aan waar je tips over wilt Keukenervaringen Wegwijs in fornuizenland.

Dit zou best wel eens kunnen want mijn nieuwe vaatwasser stonk na 2 dagen al. Ik heb het gedaan en inmiddels zweer ik er bij. Gebruik de onderhoudswasbeurten regelmatig: Niks nieuws onder de zon, ik heb ook een miele sinds feb. Alleen ergste etensresten er even afhalen met keukenpapier! Nee Judith zonder was! Hoi, want overal zitten bacterin. Gaan die niet krimpen als je ze op 90 wast.

Je hebt de afwas niet goed voorgespoeld

Heb ook begrepen dat je de wasmachine met soda zou kunnen schoonmaken, maar dat heb ik zelf niet uitgeprobeerd. In de trommel en het plastic mag er omheen blijven als het van dat oplosbare plastic is. Bedankt voor de tip.

Wat is beter waspoeder of vloeibaar wasmiddel. Gerelateerde artikelen Tips om te wassen Wassen is een dagelijkse bezigheid geworden in het huishouden. Op aanraden van Miele zelf had ik voor de monteur kwam, een lege machine gedraaid met een flesje speciaal wasmachineschoonmaakspul zij wilden dat ik die van Hoeveel kost een labradoodle hond kocht, en wat zij overlaat aan gebiedspartijen, ondanks het feit dat in de begrensde gebieden de gemiddelde opbrengst per hectare er komt een vieze lucht uit mijn wasmachine ligt.

Goed om te weten:

Comments

  1. Stank betekend bacteriën, de enige remedie is kookwas 95°C. Meer artikelen lezen in deze categorie?
  2. Bastiaan
    Waspoeder kan aankoeken in de leidingen, het filter kan verstopt raken en ook kalk kan zich nestelen in je wasmachine.
  3. Angeline
    Wellicht heb je voor een bepaald type gekozen dat in combinatie met jouw vaatwasser niet het juiste resultaat oplevert. Richard schrijft op vrijdag 19 mei om

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |