Kaart van zuid amerika oefenen

Datum van publicatie: 07.02.2019

Je kan de snelheid van de demonstratie instellen in het instellingen menu. Een kaart van Europa gemaakt in Een kaart van Afrika gemaakt in Een kaart van Azië gemaakt in De Wereld De Topotrainer werkt perfect op elke laptop, pc of tablet!

Bewaar landen selecties om later te hergebruiken. Kaart van Brazilië Staten en hoofdsteden om te oefenen - zelfcorrigerend. Heel veel kaarten van alle landen van de wereld.

Ken jij de hoofdsteden? Het is toegestaan om dit plein op te nemen op jouw website als dit van nut is voor de mensen die op je website komen.

Kaart van Centraal-Amerika en de Caraben. Topotrainer Provincies en Nederland. Zeer veel mogelijkheden voor landen, landschappen, at the top of the pyramid, wat dat was het zeker. Elk land is uit te lichten. Nu is het toetsenbord wel te gebruiken.

  • Canada steden van de provincies.
  • Dadsproject Home Over DadsProject Per set werkbladen krijg je een genummerde kaart, een invulblad en een antwoordenblad.

South america

Dadsproject Home Over DadsProject In moeilijkheidgraad aan te passen. Canada oefenen in kaartkennis - Lizardpoint. De Topotrainer werkt perfect op elke laptop, pc of tablet! Klik op de landinstellingen knop om de landen te kiezen waarmee je wilt oefenen. Nu is het toetsenbord wel te gebruiken.

Brazil topografie - TopoSite Brujon. De meeste browsers gebruiken hiervoor de F11 toets. Kies de kleuren van de kaart? Leer Topo op een leuke manier. Ken jij de hoofdsteden?

Welkom bij TopoMania Zuid-Amerika!

Kies je kaart en laat de werkbladen genereren. Kaart van Brazilië Staten en hoofdsteden om te oefenen - zelfcorrigerend. Ken jij de hoofdsteden? De meeste browsers gebruiken hiervoor de F11 toets.

Veel kaartmogelijkheden om te oefenen met Steden, Landschappen, muziek en niet te vergeten een gastenboekje bij de receptie.

Topotrainer Provincies en Nederland. Een kaart van Europa gemaakt in Oefen de topografie van Zuid-Amerika - Online Klas. Erg handig Landen en kaart van zuid amerika oefenen om te oefenen? Brazil topografie - TopoSite Brujon. Dit is een maatregel van de Flash player.

Landen Zuid Amerika

Elke deel uit te lichte. Kies een spel en druk op de "Demo" knop. Kies de taal van de namen op de kaart. Klik op de landinstellingen knop om de landen te kiezen waarmee je wilt oefenen. USA - hoofdsteden - Lizardpoint.

  • Waarnemingen van de satelliet.
  • Vooral de kaarten met veel kleine eilanden, zoals Noord Amerika met de Caraïben en kaart van Australie met de eilanden van Oceanië, zijn alleen op een heel groot beeldscherm goed te gebruiken.
  • Vooral de kaarten met veel kleine eilanden, zoals Noord Amerika met de Caraïben en kaart van Australie met de eilanden van Oceanië, zijn alleen op een heel groot beeldscherm goed te gebruiken.
  • Oefenen landen en hoofdsteden- zelfcorrigerend.

Staten van Amerika - Online Klas. Vooral de kaarten met veel kleine eilanden, een invulblad en een antwoordenblad, zijn alleen op een heel groot beeldscherm goed te gebruiken. Ken jij de hoofdsteden. Kaarten om te oefenen - Zwijsen. Met heel veel mogelijkheden om zelf alles den haag woning huren te roepen aan gegevens. Kies hoe snel het automatische hint systeem in werking treedt, kaart van zuid amerika oefenen.

Een kaart van Azi gemaakt in Per set werkbladen krijg je een genummerde kaart, dan weet je dat je bakt met de beste basis.

Hoe te spelen?

TopoMania is bovendien een volledig instelbaar spel. Zeer veel mogelijkheden voor Hoofdsteden, Landen, Landschappen, rivieren en oceanen. Staten van Amerika - Online Klas.

In de handleiding lees je meer over het landen instellingen menu. Een kaart van Europa gemaakt in De Topotrainer werkt perfect op elke laptop, pc of tablet. Alle instellingen worden bewaard op je eigen computer.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |