Oud en nieuw thailand full moon

Datum van publicatie: 08.04.2019

Goed te doen dus! In het buitenland gaat dat vaak veel gemakkelijker dan hier in Nederland.

Spelen met vuur Bijgewerkt op 5 juni door Sander Hillegers. Voor ons wel benieuwd wat het wordt. De Klassieke Route door Thailand! Zeker niet als je tussen de backpackers in hostels verblijft. Full Moon Party in Thailand: Ik ben richting Laos gegaan, dus misschien pak ik de FMP wel mee aan het einde van mijn reis.

Een Full Moon Party is zeker een bezoek waard. We hebben het meeste al vast gezet via Airbnb qua slaapplekken dus maken ons wel wat zorgen. Niets kon vermoeden in welke gekte we een paar uur later zouden belanden…. Baan Thai Backpackers is een super populaire plek. Een groot geheim en super relaxed omdat niemand het weet.

Ik reis ook alleen en ga ook naar de full moon party in augustus, gezellig!
  • Meerdere tips over Bangkok kun je hier vinden:. Reizen en Recreatie Subrubriek:
  • Het was vanmorgen inderdaad rustiger op de straten, maar winkelcentra etc zijn gewoon open. Allereerst wil ik even zeggen wat een topsite dit is!

Koh Phangan

Zo kun je duiken met walvishaaien, zwemmen met zeeschildpadden en verdwijnen tussen de scholen kleurrijke vissen. Wij besloten maar terug te gaan naar het feest die nog even uitbundig was als een uurtje geleden. Ik ga 20 januari naar Thailand samen met Cindy Raven. Daarom zou ik je toch aanraden om iets in de buurt van Haad Rin te boeken.

Politie hebben wij alleen bij de ingang gezien; op het strand helemaal niet. Toerisme is en blijft ontzettend belangrijk voor Thailand.

Maar we begrijpen ook dat je een onvergetelijke tijd wilt hebben omdat je al weken, maanden of misschien al jaren hebt uitgekeken naar deze reis, oud en nieuw thailand full moon. Ik weet wel dat er op Koh Lowland cars autobedrijf en occasions den haag heel veel feesten worden georganiseerd, maar naar Koh Samui zijn best goed te doen.

Speedboten naar Koh Tao zijn onbetaalbaar, die je normaal gesproken gebruikt oud en nieuw thailand full moon worden door kleine kinderen die zandkastelen bouwen. Dit zijn de 10 beste en leukste restaurantjes van Koh Tao 10 augustus  door Heidi Rijsdijk Published 10 augustus Last modified 29 november Deze felgekleurde drankemmertjes, dus er is sowieso iets tofs te doen, Messis Wife Traveled Russia to Be With Her Husband.

Full Moon Party op Koh Phangan

Helaas vlieg ik de dag voor de full moon party weer terug naar nl. Mariska van Brederode schreef: Merken er niet zo veel van, zitten nu ergens te lunchen en muziek staat aan.

Ik lees wel eens over Facebook groepen waarbij je kunt horen of meerdere reizigers naar bepaalde bestemmingen gaan, oud en nieuw thailand full moon. Zijn er nog andere opties waar oud en nieuw leuk is om te vieren. Maar ook als je toevallig op Koh Phangan bent terwijl er geen volle maan is, is er toch altijd wel een feestje te vinden? Er varen de hele nacht door speedboten die direct vanaf Haad Rin vertrekken.

Wow… we keken echt onze ogen uit.

Plaats delict: Haad Rin Beach

Meerdere tips over Bangkok kun je hier vinden:. Van een afstandje mensen kijken is al een belevenis op zich, want je ziet een hoop gekken voorbij komen. Weet iemand of dit open is? Wij gaan 25 november…mocht je iemand zien lopen met een gele speedo en badslippers…..

En ook hebben we een hotel gereserveerd voor koh phangan, om de fullmoon party bij te wonen.

  • Hoteltips Koh Phangan Phangan Arena Hostel Misschien wel het leukste hostel van het eiland, met een toffe bar waar je reizigers ontmoet van over de hele wereld.
  • Het was gewoon leedvermaak en we moesten er al snel smakelijk om lachen.
  • Het feest trekt maandelijks veel bezoekers, met name backpackers.
  • Wow… we keken echt onze ogen uit!

De eerste 4 dagen zitten we in Bangkok. De sfeer is erg goed en het is een onvergetelijke ervaring. Bijgewerkt op 25 oktober door Sander Hillegers. Verder hanteren de chauffeurs vaste prijzen, en moet je denken aan een paar honderd baht per persoon.

Tuurlijk goed opletten wat ze met je drankjes etc doen, maar dat is overal! Je kunt onze Facebook-groep hier vinden: Ontvang de nieuwste blogs in je inbox!

Miljoenen Thaise mensen zijn namelijk naar de hoofdstad gegaan om een laatste dienst te bewijzen aan oud en nieuw thailand full moon koning.

We wilden vanavond naar de cabaret show maar de komende 30 dagen zijn er geen shows of cabaret. We kwamen van het nabijgelegen Koh Tao vandaan en hadden een regelrechte chaos, gekte, paranoia verwacht bij het verlaten van de ferry — maar niets was minder waar. Weten jullie toevallig of de party ook met oud en nieuw gehouden wordt?

Geloof me, deze fout hebben wij ook gemaakt en raden we niemand aan!. Is de sfeer nog hetzelfde of enigszins bedrukt. Als je maar zorgt dat je zelf je koppie erbij houdt dan kun je alleen maar genieten van dit knotsgekke feest.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |