Ov kaart kopen op het station

Datum van publicatie: 14.03.2019

Het is mogelijk om meerdere tickets in één keer te bestellen. SBB ontevreden over nieuwe dubbeldekkers 14 jan Wanneer je met een abonnement of studentenkaart vrij kunt reizen geen kosten per rit heb je geen minimumsaldo nodig.

Softwareproblemen Hoekse Lijn nog niet opgelost. Softwareproblemen Hoekse Lijn nog niet opgelost 14 jan 9: Dankzij een barcode kun je wel altijd de ov-chipkaartpoortjes openen. Je bent verplicht per vervoerder in- en uit te checken.

Met een e-ticket betaal je alleen de werkelijke prijs, zonder een kaart met saldo te moeten aanschaffen. Delft-Zuid wordt eerste energieneutrale treinstation.

Wanneer je een los kaartje koopt in de automaat krijg je een wegwerp-ov-chipkaart een ov-chipkaart op een kartonnen kaartje. Deze automaten hebben een aanraakscherm waarmee je gemakkelijk aan kunt klikken wat voor kaartje je wilt kopen en naar welk ov kaart kopen op het station je wilt reizen. De kosten voor je treinkaartje zijn afhankelijk van de afstand en of je in de eerste of tweede klas reist?

Je bespaart dan n euro en riskeert geen boete indien je niet incheckt. Als je reist met een NS-abonnement of studenten ov-chipkaart heb je minimaal 10 euro aan saldo nodig om te kunnen reizen.

Je bent verplicht per vervoerder in- en uit te checken. Dat geldt helemaal voor kinderen of senioren, die met een persoonlijke ov-chipkaart leeftijdskorting kunnen krijgen. Als je op een treinstation komt waar de ov-chipkaartpoortjes gesloten zijn, dan kun je met de QR-code op je e-ticket het poortje openen.

Als je op een treinstation komt waar de ov-chipkaartpoortjes gesloten zijn, dan kun je met de QR-code op je e-ticket het poortje openen. Softwareproblemen Hoekse Lijn nog niet opgelost 14 jan 9: Lees alles over buitenlandse treintickets , of bezoek meteen de website van NS International. Ons advies is daarom het e-ticket.

Wanneer je reist met een anonieme ov-chipkaart moet je deze eerst activeren bij een kaartautomaat van NS of via internet voordat je kunt reizen. Als je met de trein naar het buitenland gaat, is het over het algemeen het handigste om online je tickets te bestellen. Wanneer je vaker een reis met de trein of ander openbaar vervoer gaat maken kun je bij de kaartautomaat ook een anonieme ov-chipkaart kopen en hier saldo op laden.

Delft-Zuid wordt eerste energieneutrale treinstation 11 jan Zie verder bij ov-chipkaart. Wanneer je een los kaartje koopt in de automaat krijg je een wegwerp-ov-chipkaart een ov-chipkaart op een kartonnen kaartje. NS is in de regel coulant, maar andere vervoerders niet altijd, ov kaart kopen op het station. Ik heb al zeker 20 jaar een kortingskaart van de ns. Lees alles over buitenlandse treinticketsof bezoek meteen de website van NS International.

10 gedachten over “Reizen met de trein zonder ov-chipkaart. Dat kan.”

Je bent verplicht per vervoerder in- en uit te checken. Op e-tickets staat een QR-code. Voor sommige verbindingen is het ook van belang via welke route je reist.

Softwareproblemen Hoekse Lijn nog niet opgelost 14 jan 9:. Je kunt de kosten voor je treinreis binnen Nederland opzoeken op de pagina treintickets. Wat kost mijn treinreis. Deze optie is alleen beschikbaar bij enkele reizen en retours voltarief. Op e-tickets staat een QR-code!

Goed om te weten....

NS is in de regel coulant, maar andere vervoerders niet altijd. Reizen met de OV-Chipkaart. De kosten voor je treinkaartje zijn afhankelijk van de afstand en of je in de eerste of tweede klas reist. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De voor- en nadelen van een anonieme ov-chipkaart De voor- en nadelen van de persoonlijke ov-chipkaart Hoe zit het met kinderen en de OV-Chipkaart?

Softwareproblemen Hoekse Lijn nog niet opgelost. Bijvoorbeeld wanneer je samen reist met iemand die een NS abonnement hebt. Uitzonderingen In een aantal gevallen kan een ov-chipkaart voor incidentele ov kaart kopen op het station toch handiger zijn. Reizen met de OV-Chipkaart.

Ons advies is daarom het e-ticket. Als je met de trein naar het buitenland gaat, is het over het algemeen het handigste om online je tickets te bestellen. Zie verder bij ov-chipkaart.

Los treinkaartje kopen

Je bent verplicht per vervoerder in- en uit te checken. Je bespaart dan één euro en riskeert geen boete indien je niet incheckt. Als je een treinkaartje op het station koopt, dan lijkt dit erg op het ouderwetse papieren treinkaartje.

Zie verder bij ov-chipkaart.

Delft-Zuid wordt eerste energieneutrale treinstation. Wanneer je vaker een reis met de trein of ander openbaar vervoer gaat maken kun je bij de kaartautomaat ook een anonieme ov-chipkaart kopen en hier saldo op laden. Zie voor meer informatie de website van NS over het activeren van je ov-chipkaart.

Goed om te weten:

Comments

  1. Wanneer je vaker een reis met de trein of ander openbaar vervoer gaat maken kun je bij de kaartautomaat ook een anonieme ov-chipkaart kopen en hier saldo op laden.

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |