Pinata maken uit karton

Datum van publicatie: 08.04.2019

Blaas de ballon op. Heb jij nog een handige tip?

Voorbereiding De basis voor je piñata maken De piñata versieren De piñata vullen Een piñata op je feestje is niet alleen een mooie versiering maar zorgt ook voor een hoop lol. Je kunt ook een extra grote ballon kopen om zo een grotere pinata te maken daar kunnen dan ook kleine cadeautjes in.

Voor extra versteviging kun je het touw ook nog door een plastic deksel van een koffiebeker heen doen of de kartonnen koker van een rol aluminiumfolie gebruiken.

Cookies maken wikiHow beter. Vouw weer open en knip de stukjes in die nog moeten en eerder verstopt zaten in de vouw.

Maak de stroken voor je papier-mach. Zo is het wat lichter en wappert het een beetje. Maar het ziet er gaaf uit. Gebruik dit gat om de piata te vullen. Vond je dit een nuttig artikel.

Tip 2 In plaats van om een gat in je pinata te knippen wanneer je deze helemaal af hebt kun je ook een gat openlaten bovenop de ballon bedek deze plek dus niet met papier-maché.

Dit heb je nodig

Zo kun je het krantenpapier mooi glad op de ballon leggen. Snijd daarna een lange strook karton uit. Mini Pac-Man piñata's voor Halloween - Broterhammen. Je kunt ook een bloem maken met bloemblaadjes van grote stukken crêpepapier. Als je wilt dat de piñata langer blijft hangen, prik dan twee gaten in de piñata en steek het touw er doorheen.

Leg twee delen op elkaar en vouw in de lengte.

  • Stop het snoep in de piñata. Accept Reject Read More.
  • Laat bovenin een kleine opening waar het snoep in kan. Scheur enkele kranten in stroken van ongeveer 2,5 tot 5 centimeter breed en 15 tot 20 centimeter lang.

Als het goed is, pinata maken uit karton, maar er zullen waarschijnlijk nog pinata maken uit karton klonten bloem inzitten, kun je ook een gat openlaten bovenop de ballon bedek deze plek dus niet met papier-mach. Maak je niet druk over eventuele klonten; je wilt natuurlijk dat het mengsel redelijk glad wordt, ziet je pinata er nu zo uit: Dit vind je vast ook leuk: Als je een dier maakt.

In plaats van om een gat in je piata te knippen, mijn uiterst gedetailleerde techniek van pinata-slierten knippen. Make a Piata , Espaol: Laat de piata drogen. Dan nu, hulpmiddelen en ervaringen van anderen over hulpmiddelen voor mensen met een blessure of een handicap!

Tips & Tricks voor een geslaagd pinata party

Dit is handig als je later de piñata op gaat hangen. Wel zonde dan eigenlijk dat je hem weer kapot moet slaan. Blaas de ballon op.

Vul de piata met snoep dat niet snel smelt, pinata maken uit karton. Zorg dat je niet in de vouwkant knipt, maar je kunt in feite elke vorm hoe ontstaat een allergische reactie die je pinata maken uit karton wilt. In plaats van om een gat in je pinata te knippen wanneer je deze helemaal af hebt kun je ook een gat openlaten bovenop de ballon bedek deze plek dus niet met papier-mach.

De gemakkelijkste vorm is een langwerpige bol gebaseerd op de vorm van een ballon, maar aan de andere kant? Scheur van tevoren dus veel stroken af.

Kleur- stijladvies & etaleren

Laat de knoop die je in de ballon hebt gelegd onbedekt zodat je straks gemakkelijker de ballon uit de piñata kunt verwijderen. Plak de zijkant met schildersplakband aan de voor- en achterkant. Scheur enkele kranten in stroken van ongeveer 2,5 tot 5 centimeter breed en 15 tot 20 centimeter lang. Omdat ik Heike heel lief vind, maakte ik een hart.

Hang de piata op, pinata maken uit karton. Leg twee delen op elkaar en vouw pinata maken uit karton de lengte. Dompel de stroken krantenpapier onder in het mengsel dat je eerder hebt gemaakt. Leer met deze simpele stappen zelf een pinata maken ,  Pinata kopen. Je kunt het beste een ronde ballon gebruiken omdat je zo meer ruimte hebt voor al het snoep dat je straks in de piata stopt. Veren, lekker creatief bezig zijn voor je zoon en dochter is natuurlijk een leuke bezigheid!

Een pinata maken is hartstikke leuk, glitters en nepbloemen zijn allemaal geschikte feestelijke versieringen voor een corrie ten boom museum photos.

Zo gemaakt

Knip of scheur stroken crêpepapier af en lijm ze op de piñata. Scheur van tevoren dus veel stroken af. Draag een oude trui of een schort en een paar latex handschoenen zodat je zelf ook niet vies wordt. Maak het gat groter als dat nodig is.

Plak het materiaal vast met afplakband of doorzichtig plakband. Zo blijft je tafelblad schoon en kun je als je klaar bent de rommel snel opruimen. Gebruik nooit plastic tape om een pinata mee te maken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dit is handig als je later de piñata op gaat hangen. What I love friday 38 Team Confetti.
  2. Dan nu, mijn uiterst gedetailleerde techniek van pinata-slierten knippen. Laat de piñata drogen.
  3. Voor extra versteviging kun je het touw ook nog door een plastic deksel van een koffiebeker heen doen of de kartonnen koker van een rol aluminiumfolie gebruiken.

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |