Stoffen vlaggenlijn met naam zelf maken

Datum van publicatie: 01.03.2019

Naaipatroon Vlaggenslinger Dit naaipatroon van Oontje legt uit hoe je met zo min mogelijk stof een vlaggenlijn kunt maken. De projecten zijn eenvoudig te maken en zeer geschikt voor iedereen die het naaien weer oppakt of die ermee wil beginnen.

Emma en Mona 24 juni om

Na loop van tijd kun je de vlaggetjes dus ook wisselen! Knip het puntje af en keer de vlag. Deze site maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie. Email   Log in.

Herhaal dat een aantal keer tot je bijvoorbeeld 4 driehoeken aan elkaar hebt. Petit karo 26 juni om

Online of offline software Het Fotoalbum biedt zowel een online als een offline software aan. De vlagjes vielen wel in de smaak. Dit kun je uiteraard ook aanpassen naar je eigen gewenste vlaggenmaat.

Heel erg leuk geworden. In het pakket van de HEMA zitten 24 vlaggetjes waarvan 12 in blauwe tinten en 12 in rode tinten.

Een volledig pakket dus voor erg weinig geld. Emma en Mona 24 juni om Met speciale stoffenlijm bevestig ik de letters op de vlaggetjes.
  • Klik op het plaatje of op deze regel voor een groter formaat vlag en print deze uit. Of dit ook een projectje voor beginnende naaisters is?
  • Je hebt de keuze uit 25, 50 of 65 vlaggetjes die je kunt laten bedrukken met foto's van bijvoorbeeld de jarige!

Cadeau idee

Naaitips Je kunt altijd nog wel iets leren, kijk hier voor handige naaitips. Ik begin met het uitknippen van de vlaggetjes.

Heel erg leuk geworden! Kies goede biais, die je mooi in het midden kan samenvouwen en praktisch als vanzelf in positie blijft. Bepaal het midden en trek hierna vanaf het middelpunt op de horizontale lijn een verticale lijn recht naar beneden. Oontje 24 juni om

Dikkie 28 november om Ik wil uiteindelijk letters bevestigen op de vlaggetjes dus ik hier ervoor om niet de meest drukke vlaggetjes te gebruiken op de plek waar uiteindelijke de letters zullen komen? Wat is een fotoslinger. Oontje 24 juni om Ah, Elisanna, and youll never work a day in your life. Naai de stofjes nu vast. Er is namelijk geen gelegenheid zo geschikt voor een slinger als een verjaardag, stoffen vlaggenlijn met naam zelf maken.

Vlaggetjes maken

Die tutorial is eigenlijk ook niet voor jou. Om het geheel af te maken knip ik nog twee sterren uit het vilt die ik aan beide kanten van de naam op een vlaggetje lijm. Ook net m'n eerste minivlaggenlijntje gemaakt voor een babytje, met de letters van haar naam erop!

Dikkie 28 november om

Leuk voor een feestje, verjaardag of om zo maar op te hangen. KnutselMar 19 maart om Polkadotjes 24 juni om. Tussen de vlaggetjes laat ik steeds een ruimte van 2 cm.

Naamslinger Een fotoslinger kun je ook goed gebruiken als naamslinger.

Wat is een fotoslinger?

Ten tweede, ik haat recht stikken laat op de avond. Nu is het tijd om je vlaggenlijn persoonlijk te maken en te versieren met mooie applicaties of lint. Vanaf nu vlagjes à volonté!

Rustig en met beleid stikken dus. De uitleg komt net te laat, want heb er eergisteren eentje gemaakt; Ik ben lichtjes anders te werk gegaan voor de biais eraan te bevestigen. Marleen 6 maart om. Nog een tip voor beginners: Wat is er nu leuker dan je eigen vlaggenlijn maken. Laagste prijzen van Nederland. Wel, stoffen vlaggenlijn met naam zelf maken, ten eerste ik haat biais aanstikken. Wat is een fotoslinger.

Wat heb je nodig

Bedankt voor je uitleg. Een resultaatje is al zichtbaar op: Wanneer alle vlaggetjes met spelden aan de biasband zitten laat ik ook aan deze kant 40 cm over om straks de lijn op te kunnen hangen. En behoorlijk simpel, dat is ook fijn.

Als je alle vlaggetjes hebt uitgeknipt is het tijd om de volgorde van de vlaggetjes aan de lijn te bepalen. Afgelopen zaterdag is onze zoon Siem geboren en was het zover: Carriere switch op latere leeftijd een leuk resultaat, maar helaas, Er gaat voor 65 miljoen vuurwerk de lucht in, but what to work on, sieraden.

SoFilles 24 juni om .

Goed om te weten:

Comments

  1. Naaipatroon Vlaggetjeslijn Deze vlaggetjes slinger maak je van oude plastic zakjes die je eerst aan elkaar smelt.

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |