Adres van der valk leiderdorp

Datum van publicatie: 20.03.2019

Het sfeervolle restaurant is in de omgeving ook bekend als Het Haagsche Schouw. Wellness op eigen terrein Geniet vanaf Lees hier meer. Op deze manier kunt u goed en geconcentreerd uw trainingsprogramma afwerken.

Ontspannen in luxe in een van onze suites Boek hier uw verblijf. U kunt elk moment van de dag gebruik maken van onze fitnessapparatuur.

Tot in detail geregeld Ons vakkundig team zorgt dat alles aan uw bijeenkomst tot in de detail geregeld is. De e-bike was zeer welkom gelet op de kleine hoogteverschillen en tegenwind. Laat u inspireren tot het zelf bereiden van de heerlijkste maaltijden of kom proeven in het naastgelegen Proeflokaal Mimi. Waar het allemaal begon Martinus van der Valk is jaar geleden begonnen, van boerderij tot eetcafé en uiteindelijk naar Hotel de Gouden Leeuw.

Trouwen Elk feest is uniek.

De adres van der valk leiderdorp met prachtig uitzicht op de Oude Rijn bieden ruimte voor zowel kleine partijen als grote feesten. Tot in detail geregeld Ons vakkundig team zorgt dat alles aan uw bijeenkomst tot in de detail geregeld is. Waar het allemaal begon Martinus van der Valk is jaar geleden begonnen, van boerderij tot eetcaf en uiteindelijk naar Hotel de Gouden Leeuw. Bij Hotel de Gouden Leeuw kan het allemaal.

Er is een LCD-flatscreen aanwezig.

Het unieke aan Mimi is dat zij uitsluitend werkt met dagverse producten, verwerkt op een creatieve manier vanuit de Valk Versmarkt. Beschik­baar­heid Bekijk onze kamers.
  • Het hotel ligt tegen de rand van het koninklijk groengebied "De Horsten", met Kasteel Duivenvoorde op steenworp afstand.
  • Boek een kamer Bekijk onze arrangementen Reserveer een tafel Bekijk onze menukaart. Voor hotelgasten is het gebruik van onze fitnessruimte gratis.

Kamer fijn, heel goed ontbijt. Martinus van der Valk is jaar geleden begonnen, van boerderij tot eetcafé en uiteindelijk naar Hotel de Gouden Leeuw. Prettige ruime kamer met maximum aan voorzieningen! Ons enthousiaste team zorgt dat alles aan uw verblijf tot in de puntjes verzorgd is.

Boek direct Hotel Kies een hotel.

  • Hotel De Gouden Leeuw Home.
  • Heerlijk Dineren in restaurant het Haagsche Schouw. Elk feest is uniek.

Martinus van der Valk is jaar geleden begonnen, van boerderij tot eetcaf en uiteindelijk naar Hotel de Gouden Leeuw.

Geniet van een kopje koffie of een goed glas wijn. Bij Hotel de Gouden Leeuw adres van der valk leiderdorp het allemaal. Fitness Voor hotelgasten is het gebruik van onze fitnessruimte gratis.

Hotel De Gouden Leeuw Home. Zij beoordeelden deze ervaring met een waardering van een 9.

CJG Leiderdorp

Tot uw beschikking staan vijf cardioapparaten en twee halters met gewichten. Het unieke aan Mimi is dat zij uitsluitend werkt met dagverse producten, verwerkt op een creatieve manier vanuit de Valk Versmarkt. Ons enthousiaste team zorgt dat alles aan uw verblijf tot in de puntjes verzorgd is.

Green Key Voor het zevende jaar op rij heeft Van der Valk Hotel Leiden het Gouden Greenkey certificaat voor milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen behaald!

Heerlijk luxe overnachten Bekijk alle kamers? Welkom terug Doorgaan met boeken. Geniet in ons restaurant. Martinus van der Valk is jaar geleden begonnen, van boerderij tot eetcaf en uiteindelijk naar Hotel de Gouden Leeuw. Voor hotelgasten is het gebruik van onze fitnessruimte gratis. Boek direct Hotel Kies een hotel.

Prettige ruime kamer met maximum aan voorzieningen! Liefhebbers van eten en drinken kunnen hun hart ophalen bij de diverse afdelingen met verse producten en vele wijnen. Martinus van der Valk is jaar geleden begonnen, van boerderij tot eetcafé en uiteindelijk naar Hotel de Gouden Leeuw. Nu geopend Lees meer.

Van een feestavond tot een brunch en van een verjaardagsfeest tot bruiloft met officile ceremonie. Wellness op eigen terrein Geniet vanaf Lees hier meer. Zij beoordeelden deze ervaring met een waardering van een 9?

Geniet van een kopje koffie adres van der valk leiderdorp een goed glas wijn. Er is een LCD-flatscreen aanwezig. Waar het allemaal begon Martinus van der Valk is jaar geleden begonnen, culinaire gerechten op sterniveau.

The new style bij Restaurant Upstairs Laat onze chef-kok u samen met zijn keukenbrigade verrassen met heerlijke, van boerderij tot eetcaf en uiteindelijk naar Hotel de Gouden Leeuw. Wij maken gebruik van cookies.

Ontvang de Valk Exclusief Nieuwsbrief!

De zalen met prachtig uitzicht op de Oude Rijn bieden ruimte voor zowel kleine partijen als grote feesten. Onze Chef-kok bereidt samen met zijn keukenbrigade elke dag met veel plezier de lekkerste gerechten. Heerlijk luxe overnachten Bekijk alle kamers.

Wij verwelkomen u graag. Zij beoordeelde deze ervaring met een algemene waardering van een 9. Waar het allemaal begon Martinus van der Valk is jaar geleden begonnen, van boerderij tot eetcaf en uiteindelijk naar Hotel de Gouden Leeuw.

Goed om te weten:

Comments

  1. De zalen met prachtig uitzicht op de Oude Rijn bieden ruimte voor zowel kleine partijen als grote feesten.
  2. De e-bike was zeer welkom gelet op de kleine hoogteverschillen en tegenwind. Tijdens de kerstdagen kunt u onbezorgd genieten van uw gezelschap en de feestelijke gerechten van onze keukenbrigade.
  3. Beschik­baar­heid Bekijk onze kamers. Voor hotelgasten is het gebruik van onze fitnessruimte gratis.

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |