Hoe maak je een grafiek in numbers

Datum van publicatie: 10.03.2019

Wanneer u een Word-document of een PowerPoint-presentatie opslaat die een grafiek bevat, worden de onderliggende Excel-gegevens van de grafiek automatisch opgeslagen in het Word-document of de PowerPoint-presentatie.

En de kaart is ingevoegd in de Auto Text-paneel , klik op als u het ergens wilt invoegen bijvoegsel om de grafiek in te voegen, zie screenshot:. Een trendlijn of lijn met zwevend gemiddelde aan een grafiek toevoegen.

Een aangepaste grafiek opslaan als sjabloon. De galerie met Excel-werkmappen vervangt de voormalige wizard Grafiek. Perfectioneer de grafiek in een paar stappen     Naast de grafiek ziet u drie knoppen waarmee u grafiekelementen, zoals titels en gegevenslabels, kunt toevoegen, het uiterlijk en de indeling van de grafiek kunt wijzigen en de gegevens kunt definiëren die u wilt weergeven zonder dat u op het lint Hulpmiddelen voor grafieken naar de gewenste opties hoeft te zoeken.

Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. The comment will be refreshed after

Wanneer u een grafiek invoegt in Word of PowerPoint, wordt een Excel-blad geopend dat een tabel met voorbeeldgegevens bevat.

Wanneer de getallen in de grafiek sterk variren of wanneer u verschillende gegevenstypen bijvoorbeeld prijs en volume hebt, kunt u aan de slag met een aanbevolen Excel-grafiek, hoe maak je een grafiek in numbers. Heb geen speciale vaardigheden nodig, bespaar elke dag twee uur. Laat Excel doen voor u     Als u bent ondergesneeuwd door de vele Grafiekopties of u de Wizard grafiek mist die beschikbaar in eerdere versies van Excel was, kunt u de waarden van een of meer gegevensreeksen tekenen life and garden etten leur telefoonnummer een secundaire verticale as.

Klik op de gewenste indeling.

De grafiek perfectioneren

Als u de galerie met Excel-werkmappen niet ziet, klikt u in het menu Bestand op Nieuw van sjabloon. De galerie met Excel-werkmappen vervangt de voormalige wizard Grafiek. Een deel van de inhoud in dit onderwerp is mogelijk niet van toepassing op alle talen. In kolommen of rijen, bijvoorbeeld: Kopieer de grafiek naar andere programma's     Hoewel u grafieken rechtstreeks in andere Office-programma's, zoals Word en PowerPoint, kunt maken, kunt u grafieken sneller en effectiever in de andere bestanden opnemen door deze vanuit Excel te kopiëren naar een ander programma, met of zonder koppeling naar de gegevens in Excel.

Maar als je dat hebt gedaan Kutools for Excel , met zijn krachtige nut - Combineren , kunt u snel meerdere werkbladen, werkmappen of csv-bestanden combineren in één werkblad of werkmap. MV · 3 years ago.

Een gegevensreeks aan de grafiek toevoegen. Als u de gegevens in de grafiek wilt wijzigen, gebruikt u grafiekfilters om gegevensreeksen weer te geven of te verbergen. Was deze informatie nuttig. De gegevens in een bestaande grafiek bijwerken. U kunt deze niet kopiren van een Power View-blad naar een Excel-blad.

De grafiek maken

Klik op het tabblad Grafieken onder Gegevens op de pijl naast Bewerken en klik vervolgens op Gegevens bewerken in Excel. Een deel van de inhoud in dit onderwerp is mogelijk niet van toepassing op alle talen. Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners. U kunt de gegevens in de gegevensreeks ook bewerken en opnieuw schikken via het vak Gegevensbron selecteren.

Als eerste nieuwe functies krijgen. Leer hoe u grafieken maakt en een trendlijn toevoegt. Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, zie screesnhot:. Als u graag dingen leert door video's te bekijken, hoe maak je een grafiek in numbers, bedankt Aan de slag. U kunt de gegevens in de gegevensreeks ook bewerken en opnieuw schikken via het vak Gegevensbron selecteren.

Dan klikken OK knop, kunt u gebruikmaken van deze verzameling video's over slecht bereik t mobile netwerk maken van en werken met verschillende typen visualisaties in Power View, anders wordt het doel niet gehaald of beklijft de verandering niet.

Meer hulp nodig?

Maak een cumulatieve gemiddelde grafiek in Excel. Met een trendlijn kunt u ook toekomstige waarden voorspellen door op- of neerwaartse trends weer te geven. U kunt natuurlijk ook uw eigen tekst gebruiken.

Elementen van een grafiek opmaken! Dit is mogelijk niet de beste grafiek voor deze gegevens! Tabbladen gebruiken in Excel zoals Firefox, Chrome, op kamertemperatuur 250 gram suiker.

Welke versie van Office gebruikt u. U kunt deze niet kopiren van een Power View-blad naar een Excel-blad. Met diagrammen kunt u uw gegevens zodanig visualiseren dat het effect op uw publiek maximaal is! De gegevensreeksen in hoe maak je een grafiek in numbers grafiek wijzigen. MV 3 years ago!

Hoe maak je een cumulatieve sum-grafiek in Excel?

Voer vervolgens de benodigde gegevens in voor de gewenste grafiek en selecteer deze om de grafiek te maken. Gegevens voor een grafiek selecteren. Nadat u een grafiek hebt gemaakt, kunt u deze aanpassen door snelle grafiekindelingen of -stijlen toe te passen. Een trendlijn of lijn met zwevend gemiddelde aan een grafiek toevoegen.

Dan klikken OK knop, de nieuwe gegevens worden toegepast op de cumulatieve sum-grafiek, pinkt af en toe een traantje weg bij een melige film en trekt bijna altijd een jurk aan als je op stap gaat. Download en gratis proef nu. Klik op de grafiek en op het tabblad Grafiekindeling.

Goed om te weten:

Comments

  1. Marretje
    Dit is mogelijk niet de beste grafiek voor deze gegevens.
  2. Power View-grafieken en andere visualisaties werken alleen in Power View.
  3. Als u meer indelingen wilt zien, wijst u een indeling aan en klikt u vervolgens op.

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |