Motor wordt niet warm thermostaat

Datum van publicatie: 07.04.2019

N-Limburg Ojee, dan wordt het dus nog wel even puzzelen waar in de elektronica het probleem zit. Mijn citroen c3 uit heeft problemen met de temperatuur. Enter Succes hoop dat het snel opgelost is.

N-Limburg Ojee, dan wordt het dus nog wel even puzzelen waar in de elektronica het probleem zit. Quote Gokhan Er Ik heb het zelfde probleem en al gevonden wat het is.

Auto doet niet anders dan normaal op de foutmelding in combinatie met het blazen van warme lucht na. Ojee, dan wordt het dus nog wel even puzzelen waar in de elektronica het probleem zit. Het systeem zoals beschreven wordt is veelvoorkomend bij motoren en is dus niet gelijk aan dat van een auto.

Mede doordat er geen foutmelding in het geheugen staat. Die meet de temperatuur en geeft het door een de thermostaat en die besluit vervolgens of de koeling aan gaat of niet.

Jurrien Die hard MF'er 12 jul Defect of verkeerd gemonteerd. Zoek alleen in titels. Gewoonweg de boel afsluiten zodat er geen water loopt?. Jurrien Die hard MF'er 8 jul Tussen die laatste slang zit een blokje wat in de partslist thermostaat heet.

Onderweg geen foutmelding gehad.
  • Het klinkt als een koel ventilator die niet aan gaat of er is een probleem dat de thermostaat niet open gaat. De vloeistof gaat nergens anders heen, koud of warm.
  • Stationair wordt de motor niet warm, verwarming evenmin.

Hee bedankt voor dat adres, altijd handig om te weten. Quote Gokhan Er Ik heb het zelfde probleem en al gevonden wat het is Fijn dat je dan hier ook even meldt wat je precies gevonden hebt. Maar bij mij kan hij niet kiezen waar het water heengaat want er is geen andere slang aanwezig. Enter Vriend lief denkt dat het misschien wel de koppakking kan zijn. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Want als jehem uit zet en weer aan moet hij nog steeds te heet zijn.

Als het koelwater een bepaalde temperatuur bereikt heeft gaat de thermostaat open en laat een deel van het koelwater dan via de radiateur lopen. Aangezien hij dit dus niet is is hij gewoon nietvte heet. Hmm vreemd verhaal, motor wordt niet warm thermostaat, klinkt toch echt als een probleem met de thermostaat Jurrien Die hard MF'er 8 jul Enter Vriend lief denkt dat het misschien wel de huisje boompje beestje circus kan zijn?

Top 5 Automerken

Ik kan namelijk geen bypass ontdekken. Koude lucht komt er niet uit maar warm is anders. Rijd jij door als hij dit doet stop je?

Dan komt die post al heel anders over namelijk. Mijn citroen c3 uit heeft problemen met de temperatuur. Bedankt voor de reacties iig? Zoek alleen in titels. N-Limburg Wie denkt er mee. Inmiddels is de thermostaat al vervangen en ook de sensor zonder resultaat.

Na een klein minuutje soms iets langer springt het lampje weer terug naar normaal en kan ik weer een half uurtje verder rijden voordat ik weer de melding krijg. Groetjes Reageren Reageren met quote. Actieve onderwerpen Eigen berichten. Er kan maar weinig water door maar genoeg om bij een te warme motor de thermostaat open te gooien. Daar zou ik toch weer beginnen.

Quote Gokhan Er Ik heb het zelfde probleem en al gevonden wat het is Fijn dat je dan hier ook even meldt wat je precies gevonden hebt. Pagina 1 van de 1. Wat kan dit zijn. Steeds veranderende temperatuur motor wordt niet warm thermostaat wisselende belasting duidt inderdaad op een niet goed werkende thermostaat. We zullen zien wat het nu is. Groetjes Is een grapjurk kleding ontwerp programma mac 1 reactie.

Onderweg geen foutmelding gehad.

Garageforum

Daarom is de thermostaat al vervangen. Blijft die op de helft staan? Overal Topics Dit forum Dit onderwerp. Log in Recente berichten.

Ga ik weer rijden zakt de tempratuur tot vrijwel het minimum en wordt het helemaal niet meer warm in de auto. Tussen die laatste slang zit een blokje wat in de partslist thermostaat heet.

Daarom is de thermostaat al vervangen?

Goed om te weten:

Comments

  1. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie.

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |