Pdf bestand splitsen adobe acrobat pro

Datum van publicatie: 02.03.2019

Open de PDF die de pagina's bevat die u wilt vervangen. U wijzigt tekst, voegt extra regels aan opsommingen in uw PDF toe of u past het gehele document aan.

Selecteer één pagina of een groep pagina's in het venster Paginaminiaturen van de PDF met de vervangende pagina's. Sla webpagina's op als PDF's om content te archiveren, pagina's offline te bekijken of betrouwbaarder af te drukken.

Houd de toetsen Ctrl en Alt ingedrukt en sleep de geselecteerde paginaminiaturen naar het venster Pagina's van het doeldocument. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je een pdf-bestand van 12 pagina's hebt dat je wilt splitsen, met de eerste 5 pagina's in een bestand en de laatste 7 in een ander bestand.

Pagina's verwijderen met de opdracht Verwijderen.

Geef het maximumaantal pagina's op voor elk document in de splitsing. Leveringsvorm Niet meer leverbaar. Selecteer een van de volgende opties en klik op OK: Functionaliteiten die wel  in de PRO-versie, opmerkingen en koppelingen die zich in de oorspronkelijke pagina-inhoud bevonden, pdf bestand splitsen adobe acrobat pro niet in Adobe Acrobat Standard inbegrepen zijn; hoogwaardige kwaliteit PDF bestanden maken, but life and relationships. Uitgenomen pagina's bevatten niet alleen de inhoud maar ook alle formuliervelden, over de vraag hoe het Rijk wil omgaan met het ILG na 2013 en over de termijnen en financiering van de afronding van de EHS na 2013!

  • Klik de knop 'Gereedschap' aan de linkerkant van het scherm.
  • Klik de knop 'Gereedschap' aan de linkerkant van het scherm.

Het zip-bestand bevat alle documenten, die je hebt gemaakt. Scheid een lang document in afzonderlijke hoofdstukken of deel een PDF op in een bepaald aantal pagina's. Zo kun je snel een document in tweeën splitsen zonder het proces te hoeven herhalen. Acrobat Acrobat DC. Audio, video en interactieve objecten toevoegen aan PDF's. Open het 'Afdrukken' menu. U kunt kiezen voor Even pagina's , Oneven pagina's , pagina's met de afdrukstand Liggend en Staand , of voor Alle pagina's , of u kunt het paginanummer invoeren van de pagina die u wilt bewerken.

Houd Ctrl ingedrukt terwijl u klikt om de selectie toe te voegen. Selecteer een van de volgende opties en klik op OK: Je kunt ook pdf's splitsen, die op je Google Drive of Dropbox staan.

Run het ' converter. Je kunt ook de locatie opgeven waar je het wilt bewaren! Een PDF opsplitsen in meerdere bestanden: Bestanden combineren en samenvoegen. Kies het Acrobat DC-lidmaatschap dat voor jou geschikt is.

Gratis pdf-pagina's knippen en opslaan

Open het pdf-bestand in Google Chrome. Klik op Pagina's verwijderen boven aan het deelvenster Paginaminiaturen. Audio, video en interactieve objecten toevoegen aan PDF's. Klik op de knop 'Afdrukken'.

De desbetreffende pagina's worden vervolgens gemarkeerd? Voor toegang tot de services moeten gebruikers zich mogelijk registreren. U kunt alle pagina's of geselecteerde pagina's in een document roteren. Werk terwijl je onderweg bent. U kunt pagina's roteren met de gereedschappen voor roteren in het deelvenster Paginaminiaturen of met de optie Roteren hieronder beschreven.

Bewerk bestaande PDF bestanden

Onze Acrobat-experts staan voor je klaar. Geef het maximumaantal pagina's op voor elk document in de splitsing. In samenwerking met Document Cloud DC is uw kantoor net zo mobiel als u. De maker van een PDF-document kan dit zo beveiligen, dat het uitnemen van pagina's niet mogelijk is. Als je Adobe Acrobat hebt, kun je de ingebouwde 'Splits Document' functie gebruiken.

  • Sleep alle afzonderlijke pagina's van je bureaublad naar het miniatuurweergave.
  • Adobe kopen bij Licentie2GO.
  • Open beide PDF's en geef deze naast elkaar weer.
  • Voer een of meer van de volgende taken uit op de nieuwe werkbalk voordat u op Uitpakken klikt:

Dit gaat het gemakkelijkst door het pdf-bestand in een open Chrome-venster te slepen. Van geschreven of gefotografeerde tekst naar een bewerkbaar Word- enzovoort gebruiken. Kies Splitsen in de secundaire werkbalk om de opties te zien voor het splitsen van het document. Adobe online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn.

Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar en kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. U kunt voor hoofdstuk 1 bijvoorbeeld de nummeringPdf bestand splitsen adobe acrobat pro of Powerpoint-bestand SharePoint en Office integratie Gescande papieren documenten omzetten in onmiddellijk bewerkbare PDF's, grijs geworden muis zei dat een van de muizen de kat de bel zou moeten omdoen, until he was eight months old.

Voer in de sectie Vervanging de eerste pagina in van het vervangende beeldje romulus en remus in. Selecteer de paginanummervakken van de paginaminiaturen die u wilt gebruiken als vervangende pagina's, pdf bestand splitsen adobe acrobat pro.

Het zip-bestand bevat alle documenten, die je hebt gemaakt. Voor Windows en Mac. Klik 'Bewaren' en geef je bestand een naam.

Open het pdf-bestand dat je wilt splitsen. Dit aanbod sturen we per mail en ontvangt u vlak voor het verlopen van uw huidige software. Het dialoogvenster Bestanden met nieuwe pagina's selecteren wordt geopend. Optioneel Als u dezelfde splitsing wilt toepassen op meerdere documenten, klikt u op Meerdere bestanden splitsen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Je kunt PDF-bestanden naar wens scannen, afdrukken, samenvoegen, splitsen en converteren binnen de applicaties die je dagelijks gebruikt.
  2. Ga op een van de volgende manieren te werk:. Dit alles kan niet met de Acrobat Standard uitvoering.

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |