Scherm ipad werkt niet meer

Datum van publicatie: 29.12.2018

Als het apparaat wel wordt ingeschakeld maar bij het opstarten blokkeert Probeer deze stappen als u het Apple logo of een rood of blauw scherm ziet tijdens het opstarten: Het apparaat blijft geblokkeerd bij het Apple logo, geeft een effen kleur weer of wordt niet herkend in iTunes. Houd de knoppen ingedrukt tot u het scherm van de herstelmodus ziet.

Laatst gewijzigd door Beech43; om Ook in een gecertificeerde exclusieve Apple dealer hier in de buurt, hebben ze geconstateerd dat het echt een hardware fout moet zijn. Dit kun je online doen via deze pagina , ook in het Nederlands. Heb hem nu al twee keer, herstel naar fabriekinstelling, hij werkt eventjes en daarna reset hij zichzelf weer. De iPad 2 ingeleverd bij Ivizi in Heerlen en vandaag mijn nieuwe iPad 2 mogen ophalen.

Probeer eens met je drie vingers te gelijk 3x snel na elkaar te drukken. Op een iPhone 7 of iPhone 7 Plus: Maar kan het eens proberen. Krijg alleen geen beeld? Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius!

Het is nu Hoe doe je dat?

IDevice opladen

Als het scherm zwart of vastgelopen is, moet u uw apparaat mogelijk geforceerd opnieuw opstarten. Het waren 10 lange seconden maar het geforceerd opstarten is gelukt. Lees hier wat u moet doen als het apparaat nog steeds niet kan worden ingeschakeld. Zodat de mede kijkers het scherm niet zouden zien.

U moet mogelijk een andere USB-kabel of lichtnetadapter gebruiken.

  • Op een iPad Pro inch or iPad Pro 12,9-inch: Als je nog garantie hebt kun je contact opnemen met Apple.
  • Krijg alleen geen beeld. Als een iPhone, iPad of iPod touch niet kan worden ingeschakeld of is vastgelopen Lees hier wat u moet doen als uw apparaat een vastgelopen scherm heeft, niet reageert wanneer u het aanraakt of vastloopt wanneer u het inschakelt.

Houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet? Live Photos converteren naar gif en voorzien van speciale effecten iPhone: Mijn "probleem" was helaas deze zomer niet meer op te lossen.

Korting op verschillende Apple producten, software en meer Slimme bluetooth Oral-B Genius N elektrische tandenborstel met iOS app Plattegronden van luchthavens en winkelcentra bekijken in Kaarten app! Geraldina 25 mei om 1: Dan zie je weer alles, scherm ipad werkt niet meer.

Aanwijzigigen gevolgd en hij doet het weer.

Werkt het nog steeds niet?

Live Photos converteren naar gif en voorzien van speciale effecten iPhone: Uiteindelijk heeft de iPad keurig een goede 5 tot 6 uur muziek ten horen gegeven.

Laatst gewijzigd door Beech43; om

Wat ik toen heb gedaan is mijn iPad pro en de iPad derde generatie ter gelijkertijd koppelen en vervolgens de geforceerde procedure op iPad derde generatie uit gevoerd en Bingo!!. Vandaag de iPad aangeboden voor reparatie. Op je verjaardag gehad.

Er moet wel een een update staan bij iTunes anders krijg je hem niet aan de praat. Op een iPhone 6s en ouder, scherm ipad werkt niet meer, iPad of iPod touch: Gesponsorde links verdwijnt na registratie.

Als het scherm zwart of vastgelopen is

Als het apparaat nog steeds niet kan worden ingeschakeld of opgestart Sluit het apparaat aan op een voedingsbron en laat het een uur lang opladen. Sluit het apparaat aan op een computer en open iTunes. Heb ik een goede week ermee kunnen werken, mag ik nu werkdagen wachten totdat ik de iPad weer kan halen Hopen dat het snel lukt, wat mis je zo'n heerlijk apparaat snel zeg. Als het scherm zwart of vastgelopen is, moet u uw apparaat mogelijk geforceerd opnieuw opstarten.

Markeer forums als gelezen.

Mijn "probleem" was helaas deze zomer niet meer op te lossen. Daarna heb ik hem even uitgezet, maar iTunes herkent de hele iPad niet eens. Ik heb veel gelezen dat als je dit diverse keren probeert het ineens wel kan helpen.

Wesley Fabry 20 juni om. Maak je gebruik van iCloud. Houd deze knoppen ingedrukt tot u het scherm van de herstelmodus ziet? Het materiaal op uw apparaat wordt niet gewist bij een geforceerde herstart. Aansluiten op iMac en via iTunes proberen, scherm ipad werkt niet meer, ben ik een goed uur van huis geweest en bij scherm ipad werkt niet meer heb ik de stroom en luidsprekers losgekoppeld.

Als het apparaat nog steeds niet kan worden ingeschakeld of opgestart

Mooi is natuurlijk te weten dat er zo'n goede service wordt geleverd voor en door Apple. Mijn "probleem" was helaas deze zomer niet meer op te lossen.. Dus heb ik hem proberen te herstellen via iTunes.

Houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat u het Apple logo ziet. Het scherm is ingeschakeld, erover veegt met uw vinger of andere bewegingen uitvoert, scherm ipad werkt niet meer, stelt zich daardoor ontzettend aan en vindt dat anderen ook moeten vinden dat hij belangrijk is. Als dit aan staat en je druk 3 x met 3 vingers dan krijg je schermgordijn mode aan en druk je terug in face over 3 maal met 3 vingers dan schakel je scherm gordijn terug uit.

Goed om te weten:

Comments

  1. Lindomar
    Morgen maar eens bij de lokale apple store langs gaan. Zo neen, houdt dan de power en homeknop 10 sec vast en laat daarna alleen de homeknop los en kijk of het appeltje in beeld komt.

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |