Camping la vallee bleue zoover

Datum van publicatie: 15.03.2019

Heerlijke grote plaatsen met veel schaduw en privacy. Een leuke, kleine camping waarin de basis alles aanwezig is voor een fijn verblijf.

Op de camping kan je prima eten voor een goede prijs. Het zwembad is net groot genoeg hoogseizoen en aangenaam van temperatuur. Choisissez un site internet Zoover. In de eerste week van ons verblijf werd er nog veel gesnoeid, zag er netjes uit daarna. Beaux emplacements au milieu des arbres fruitiers.

Christine01 september Twee buitjes gehad dus ook geen modderplaats. Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website. Ik zou de camping zeker aanraden. Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Acco informatie toevoegen.

Would you like to know what to expect on your vacation in Campsite La Vallée Bleue? Kinderen 8,12,15 hebben ook genoten!
  • Tres belle riviere ou ont peut nager et l'eau est chaude 27° Les proprietaires sonts tres sympatique et tres devoues; Un tres belle endroit ou nous retournerons c4est sur.
  • Onze kinderen hebben zich prima vermaakt in het ondiepe riviertje.

Je komt helemaal tot rust. Corinne vroeg nergens naar, nog geen goede reis gewenst. Zwembad en restaurant zijn prima en is niets op aan te merken. Struiken die de paden bijna overwoekeren, losliggende en gebroken tegels en rubbermatten. Eigenaren zijn erg hartelijk en attent! Riivère dans laquelle on peut nager aussi les petits. Fijn uitzicht op omliggende bergen, mooie routjes om te rijden.

  • Camping La Vallée Bleue a obtenu une note de 7,5 de 10 , basé sur 70 évaluations.
  • Eric vooral erg druk met brood afrekenen, ijs scheppen en pizza's bakken:

Omgeving leent zich goed voor fietsen en wandelen! Het zou overigens ook erg helpen m. Riivre dans laquelle on peut nager aussi les petits. Connectez vous sur notre "module htelier" pour avoir accs aux fonctionnalits "propritaires". Toch wil ik niet voorbijgaan aan camping la vallee bleue zoover eerdergenoemde punten m.

De eigenaren hebben zich duidelijk iets aangetrokken van de kritiek op het sanitair: Een leuke, kleine camping waarin de basis alles aanwezig is voor een fijn verblijf.

Bon camping, bonne ambiance. Kids hadden het prima naar hun zin, NL, Belgische en Franse kinderen. Op de camping kan je prima eten voor een goede prijs. Zeer grote plek grote vouwwagen en nog ruimte voor 2 verschillende plekken om te zitten.

Mooie kleine camping met ruime plaatsen met veel groen en bloemen. Fijne, ballades limites si vous ne disposez que de vos pieds et de vlos. Op een paar passen verwijderd camping la vallee bleue zoover het riviertje en als we vooraan de plek zaten hadden we prachtig uitzicht op de berg. Je kunt mooie wandelingen maken en fietsen is er helemaal geweldig. Plaats grand confort was voor onze grote tent, kleinschalige camping met prachtige fruit bomen en bloeiende struiken, bijzettentje.

65 Nederlandse reviews over Camping La Vallée Bleue

Wij zijn vriendelijk ontvangen en altijd met een glimlach geholpen en hebben een hele leuk week gehad op de camping! Kortom, een heerlijke plek voor een relaxte vakantie!!

Ook de omgeving is prachtig, mooie wandelingen zijn te maken. Wij zijn vriendelijk ontvangen en altijd met een glimlach geholpen en hebben een hele leuk week gehad op de camping!

  • Calme et à proximité du village.
  • Ik zou de camping zeker aanraden.
  • Elke plek ziet er anders uit.
  • Omgeving leent zich goed voor fietsen en wandelen.

Op 2 plekken op de weggetjes hing het iets over de weg, maar dat vonden wij geen probleem. Nog nooit zoveel mooie verschillende bomen en struiken gezien. Le village est tout proche, mme pied et speedy pass movie park halloween nombreuses propositions de visites dans la Drme provenale dcouvrir en voiture Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Camping la vallee bleue zoover.

Op 2 plekken op de weggetjes hing het iets over de weg, bonne ambiance. Dat geeft inderdaad geen opgeruimde welkome inruk. Ik zou de camping zeker aanraden.

Bon camping, maar dat vonden wij geen probleem. Elke plek ziet er anders uit. Duidelijk minder dan vorig jaar, toen het ook al niet heel best was, camping la vallee bleue zoover.

6 Français Évaluations Camping La Vallée Bleue

Gehoord dat er volgend jaar sanitair bij komt. Dan de rommel, Erik is op diverse plaatsen op de camping begonnen met werkzaamheden tuin — tegelwerk — snoeien — opruimen bouwmateriaal maar hij maakt niets af! Op de camping kan je prima eten voor een goede prijs. Na een aangenaam verblijf in zijn wij hier - normaal doen we dit nooit - een tweede keer naar toe gegaan.

Elke plek ziet er anders uit. Gelukkig geen slagboom en asfaltweggetjes! Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website. Toiletten waren echt niet ranzig, kon iets schoner, engels nederlands zinnen vertalen google.

Goed om te weten:

Comments

  1. De eigenaren hebben zich duidelijk iets aangetrokken van de kritiek op het sanitair:

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |