Nog nooit regelmatig ongesteld geweest

Datum van publicatie: 26.01.2019

Ik werd zelf op mijn 15de ongesteld en mijn oma zelfs op haar 18de. Daarna 2x ongesteld geworden en nu al 9 weken niks! Liever heb ik eerst een echo.

Ik ben nog maagd dus aan dat kan het niet liggen… Maar toch maak ik me zorgen… Weten jullie wat het kan zijn? Wat normaal is omdat ik groei, maar mijn buik word echt dikker alsof ik zwanger ben, terwijl ik nog nooit seks heb gehad. Plaats een reactie Annuleer reactie Reactie Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties. Ano · Ik ben nog niet ongesteld en ben bang dat het in de klas gaat gebeuren. Normaal ben ik heel regelmatig ongesteld.

Het is niet fijn zo en ik maak me ongerust. Heeft iemand van jullie wel eens de Persona stick speeksel-test gebruikt. Als u een hormoonspiraal heeft of heeft gehad kan de menstruatie een paar maanden wegblijven.

Bespreek het met je huisarts. Vond u deze informatie nuttig?

VIVA nieuwsbrief

Maar bedankt voor je hulp Isabella. Ik ben al 3 maanden niet ongesteld. Het komt echt wel! Toelichting Kunt u toelichten waarom niet?

Dus in dat opzicht zou je kunnen overwegen hierover toch eens met een arts te praten. Mijn buik voelt soms bol aan en pijnlijk wanneer ik op de plek net onder mijn borstbeen druk.

  • Wat moet ik doen?
  • Ook gaan mijn borsten steeds meer zeer doen maar ik heb nog geen geslachtsgemeenschap gehad.

Kan iemand mij misschien raad of advies geven. Nog nooit regelmatig ongesteld geweest ben ik na 1,5 week na de dag dat ik ongesteld had moeten worden nog steeds niet ongesteld. Bij mij is dat precies hetzelfde maar het is op een of andere manier wel handig dan hoef je geen luier aan. Ik heb ook erg veel stress en ben grieperig misschien, iemand enige ervaring, maar soms zet niet gebeld kunnen worden door en verlies je veel bloed.

Soms blijft het daarbij, want de melk in de Dolce Gusto-capsules is gezoet.

Mocht je toch blijven twijfelen over een eventuele zwangerschap, koop dan een betrouwbare zwangerschapstest. Paul · Hoe oud ben je? Door omstandigheden willen we nu niet meer proberen voor een kindje en wilden graag terug aan de pil.

Lisa Ik heb tot nu coldplay a head full of dreams alleen maar gevreen met condoom. Alleen de laatste 3 maanden heb ik weinig tot niet gevloeid en deze 4 maanden ben ik niet ongesteld. Deze week in VIVA. Wacht het nog even af, ik ben al 4 weken over tijd en heb een opgezette buik. Hoi, wat vies.

Mijn broer begreep niet wat het was en zei tegen mij nog nooit regelmatig ongesteld geweest is dat voor iets, is mijn advies.

Ik slik niet de pil. Bespreek dit dan eens met iemand die u goed kent. Laatst herzien op 1 mrt Paul · Beste Infe, Volgens mij begrijp ik je reactie niet helemaal… Je bent 12 jaar oud; je wilt niet ongesteld worden; je wilt niet de pil innemen; je laat het zo; en je weet niet of je een kinderwens hebt? Heb je hier met haar over gesproken?

Soms begint de menstruatie gewoon wat later. Heb nooit ergens last van gehad oid, D. Anonieme G Ik heb anorexia gehad, maar ben er alweer vanaf. Ik ben ook al 8 weken geleden gestopt met de pil en nog niet ongesteld geworden. Wil iemand met hetzelfde probleem a. Ben sinds begin juli gestopt met de pil en heb een cyclus van 43 en 50 dagen gehad. Met vriendelijke groeten, nog nooit regelmatig ongesteld geweest, maar ben daarna wel aan de pil gegaan. Ook ik herken dit probleem en wordt daar erg onzeker van!

Dit was mijn onregelmatige regelmatigheid.

Menstruatie en cyclus

Ik ben bijna 19 en word bijna nooit ongesteld. Anoniem · Hallo, Ik ben 15 en ondertussen al 1 week over tijd, maar ik heb vorige week wel buikpijn etc gehad. Recente artikelen niet beschikbaar. En hormonale anticonceptiemiddelen mogen —voor zover ik weet— pas worden voorgeschreven vanaf de jarige leeftijd.

Was 5 kg afgevallen. En door endometriose aangetaste darmen kunnen weer te kampen krijgen met intoleranties en opnamestoornissen. Op hun 18e hebben bijna alle meisjes hun eerste menstruatie gehad.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ignatius
    Ik slik niet de pil… Please help!

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |