Christelijke school de ark den haag

Datum van publicatie: 07.04.2019

Om de leerlingen in hun ontwikkeling te kunnen volgen, hebben wij een leerlingvolgsysteem. Wij vinden het belangrijker dat een kind voldoende groeit in zijn ontwikkeling, dan dat een leerling het hoogste niveau behaalt.

Gestart zijn we met het vakgebied Rekenen. We zien je graag in actie! Vanuit de christelijke identiteit helpt zij leerlingen op een zelfbewuste manier in het leven te staan. De ouderraad wordt bijgestaan door een grote groep hulpouders. Basisschool Het Kristal is op zoek naar een leerkracht voor groep 4!

Blijf op de hoogte. Ontvang de nieuwste vacatures voor Christelijke Basisschool in Den Haag direct per e-mail. Gratis vacature-alerts Schrijf je in bij Vacatures. Om de leerlingen in hun ontwikkeling te kunnen volgen, hebben wij een leerlingvolgsysteem. Werken op een Christelijke basisschool Bekijk meer informatie over deze school op: .

Hierin worden de gegevens van alle leerlingen goed vastgelegd. Schoolprofiel De Ark is een christelijke school waar iedereen van harte welkom is en leerlingen met plezier naartoe gaan.
  • Schoolprofiel De Ark is een christelijke school waar iedereen van harte welkom is en leerlingen met plezier naartoe gaan.
  • De Ark Protestants-christelijk basisonderwijs Printen. Wij vinden het belangrijker dat een kind voldoende groeit in zijn ontwikkeling, dan dat een leerling het hoogste niveau behaalt.

Christelijke Basisschool De Ark

Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden Brin: Werken op een Christelijke basisschool Ontvang de nieuwste vacatures voor Christelijke Basisschool in Den Haag direct per e-mail. Gratis vacature-alerts Schrijf je in bij Vacatures. We zien je graag in actie!

  • Dit gebeurt via de weekbrief, informatie- en rapportavonden. Wij vinden het belangrijker dat een kind voldoende groeit in zijn ontwikkeling, dan dat een leerling het hoogste niveau behaalt.
  • De school heeft ongeveer

Wij geven degelijk onderwijs, die elke dag veel bijleren en op een prettige manier met elkaar samen leven. Gestart zijn we met het vakgebied Rekenen. Belangrijk hierbij is goede communicatie op basis van vaste afspraken. Dat zijn eigenlijk onze leerlingen, met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en oog voor individuele onderwijsbehoeften!

Hulp nodig bij het kiezen.

PABO diploma of in opleiding. Vanuit de christelijke identiteit helpt zij leerlingen op een zelfbewuste manier in het leven te staan. Dit gebeurt via de weekbrief, informatie- en rapportavonden. We vieren de christelijke feestdagen:

Kerst en Pasen en staan stil bij de betekenis van Hemelvaart Verlengde schooldag   Op veel scholen in Den Haag kunnen leerlingen na schooltijd meedoen met allerlei activiteiten of cursussen? Bekijk meer informatie over deze school op: Er zitten vier ouders in de medezeggenschapsraad.

U kunt uw kind op onze school aanmelden in n van de vier aanmeldperioden, nadat uw kind 3 jaar is geworden. We werken met groepsplannen. In ons schoolplan staat aangegeven dat er meer planmatig gewerkt wordt, christelijke school de ark den haag.

Andere basisscholen in de buurt

Kijk hier voor de data van de aanmeldperioden. Totaal aantal toegelaten kinderen: Ouders zijn belangrijke samenwerkingspartners voor ons. In ons schoolplan staat aangegeven dat er meer planmatig gewerkt wordt.

Wij betrekken leerlingen actief bij de begeleiding die ze krijgen. Hulp nodig bij het kiezen. Voor een Christelijke basisschool in de buurt van Gouda zijn wij met spoed op zoek naar een onderwijsassistent e. Scholen per onderwijsrichting Algemeen bijzonder onderwijs 42 Evangelisch onderwijs 1 Hindoestisch onderwijs 2 Interconfessioneel onderwijs 19 Islamitisch onderwijs 5 Katholiek onderwijs 35 Openbaar onderwijs 86 Protestants-christelijk onderwijs 50 Reformatorisch onderwijs 1.

Er zitten vier ouders in christelijke school de ark den haag medezeggenschapsraad. Karresschool is een christelijke basisschool en staat in de nabijheid van het Zuiderpark in Den Haag. Werken op een Christelijke basisschool Kwaliteitszorg De leerlingzorg is goed ontwikkeld!

De Ark op YouTube

Baambruggestraat 2 SK Den Haag 9 min. De Ark Protestants-christelijk basisonderwijs Printen. Schoolprofiel De Ark is een christelijke school waar iedereen van harte welkom is en leerlingen met plezier naartoe gaan.

De school heeft ongeveer Wij zijn een christelijke school, werken vanuit een christelijke overtuiging en Tweede kolom beschikbare plaatsen:. Wij vinden communicatie naar ouders erg belangrijk.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gratis vacature-alerts Schrijf je in bij Vacatures.
  2. Zoek op naam zoek op naam van school Zoeken.
  3. Koendert
    Totaal aantal toegelaten kinderen: Blijf op de hoogte.

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |