Haakpatroon maxi cosi voetenzak

Datum van publicatie: 08.04.2019

Is de voering er al ingezet? Maar Jayden zou er ook nog in passen. Super leuk patroon maar heel jammer dat we m niet af kunnen maken omdat de handleiding van het erin maken van de voering maar niet komt.

Te smal natuurlijk, maar dit zou weer goed komen door de rand die er later omheen komt. En ook in de spleten voor de gordels deed ik het met de feston steek. Voor mijn kleinzoon Moos. Hier even passen, de voering maakte mijn dochter erin,.

Ook voor de kinderwagen is deze trappelzak. Mijn kleinzoon van 8 weken is er erg blij mee en ik vond het heerlijk om te maken. Deze middelste opening is voor de riempjes bij de beentjes.

Mooie en Goede beschrijvingtot ik de eerste gaten moest haken. Ik haakte een rechte lap van 12 lang, het bewijs. Ik gebruikte 8 bollen a gram en haaknaald netflix installeren op tv philips. Is het deel over het voeren van de trappelzak al online.

Hou haakpatroon maxi cosi voetenzak met de Granietsteek rekening mee dat je altijd op en even aantal uit komt. Haak 20 stokjes in de Wafelsteek. Volgend Bericht Volgende Jayden 12 maanden en 3 weken oud - Los, had hem al verschillende X gemaakt maar dan zonder de openingen.

Jayden heeft hierbij perfect geassisteerd ahum.
  • Dank je wel voor het delen van het patroon van deze zak.
  • Nu moest ik nog even door haken en ik kon met de rand gaan beginnen.

4 Replies to “Gehaakte voetenzak voor de Maxi-Cosi – Hij is af!”

Mijn zus moet binnen 3 weken bevallen, dus …… Hou je me op de hoogte? Let goed op de rek van je haakwerk,. Ook kant en klare babydekentjes van stof. Hij is nu bijna klaar maar heb de rest van het verhaal niet. Mooie en Goede beschrijving , had hem al verschillende X gemaakt maar dan zonder de openingen. En ook in de spleten voor de gordels deed ik het met de feston steek.

  • Hij is nu bijna klaar maar heb de rest van het verhaal niet.
  • Groeten Marieke Zou je een reactie naar mn emailadres willen mailen?

Of heb je anders een linkje naar een uitleg. Dan is dan toch of cm. Haak 2x  6 stokjes  in de 6 lossen van vorige toer. Mijn dochter heeft de voering er verder ingestikt. Na 2 rijen was het tijd voor de voering van de voetenzak, haakpatroon maxi cosi voetenzak.

Berichtnavigatie

Voor de rand gebruikte ik 3 bollen Big Fun van Lammy in kleur Haak de steken zoals ze zich voordoen Hoe kan ik ook alweer knoopsgaten haken? Maar Jayden zou er ook nog in passen.

Gehaakte voetenzak - In de maak: Ik kan hem nl nergens vinden. Ook leek het mij wel mooi om er een randje omheen te maken met dezelfde wol. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er omheen gepast en vastgeknoopt.

Blogarchief

Ik heb dit dus gedaan met de feston steek. Haak voor het voorpand een stuk van 45 cm breedte in de steek die je wilt gebruiken. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Haak vanaf de haaknaald in de tweede losse een vaste, sla één losse over en haak weer een vaste herhaal dit tot het einde van de losse reeks, haak dan één losse en haak bij elke losse een vaste.

De voering was niet lang genoeg dus eerst naaide ik 2 stukken aan elkaar. Naai of haak de trappelzak aan een kant dicht, haakpatroon maxi cosi voetenzak.

Is de voering er al ingezet. Op dit punt vouw je de lap dubbel naar de voorkant en. Ik kan hem nl nergens vinden. Dit was eigenlijk makkelijker als ik dacht. Ook voor de kinderwagen is deze trappelzak. Is het deel over het voeren van de trappelzak al online.

Facebook-badge

Een stopnaald of een grote naald met een groot oog. Klap de lap dubbel tot 6 cm boven de 2 gaten. Hier moeten de gordels doorheen. Begin met het haken bij de omslag van het voorpand , in de steek die je zelf zou willen.

De opening zelf is 7 cm breed en aan weerskanten hou je 19 cm over tot aan de rand. Dit kan zowel voor een meisje als voor een jongen gebruikt worden. De touwtjes om de knoopjes vast haakpatroon maxi cosi voetenzak maken heb ik een aantal lossen gehaakt.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gehaakte Trappelzak Veel Haakplezier!
  2. Gehaakte voetenzak — In de maak:
  3. Voor mijn kleinzoon Moos. Mooie en Goede beschrijving , had hem al verschillende X gemaakt maar dan zonder de openingen.

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |