Tekening van een hondenpoot

Datum van publicatie: 06.04.2019

Vond je dit een nuttig artikel? De werkwijze hiervoor is als volgt: Één van de mogelijkheden is het invoegen van een illustratie.

Draw a Cartoon Dog , Português: Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Voeg een gebogen lijn aan de rechterkant van de cirkel toe die je doortrekt door de kaakbeenderen. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permalink Paginagegevens Citeer dit artikel.

Cookies maken wikiHow beter. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis weergeven. De werkwijze hiervoor is als volgt:

Er bevindt zich in het tabblad Indeling een knop Geavanceerd? Schets een rechte horizontale lijn onderaan, en teken twee halve cirkels voor en twee achter het lichaam.

Voor het maken van een ondertitel onder een figuur kunt u een tekstvak gebuiken. Er verschijnt dan een scherm genaamd: Met opmaken kan een figuur o.

Teken een stripachtige hond van voren Teken een stripachtige hond van opzij, tekening van een hondenpoot.

Navigatiemenu

Voeg een gebogen lijn aan de rechterkant van de cirkel toe die je doortrekt door de kaakbeenderen. Er verschijnt dan een scherm genaamd: Desenhar um Cachorro de Cartoon , Español: In andere talen Koppelingen toevoegen. Door het tabblad Grootte te selecteren kan d.

Vond je dit een nuttig artikel? Microsoft Word - inhoud.

Het is hierdoor mogelijk om bijvoorbeeld werkstukken interessanter te maken of handleidingen te schrijven, tekening van een hondenpoot. Jak nakreslit psa , : Door vervolgens op de gewenste illustratie te klikken met de rechter muisknop verschijnt een rolmenu waarin men met de linker muisknop op Invoegen kan klikken waardoor de illustratie ingevoegd wordt in het document.

Teken een stripachtige hond van voren Teken een stripachtige hond van opzij. In andere talen Koppelingen toevoegen.

Dit topic gaat over het hondenras Duitse Herdershond Langstokhaar

De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Teken een boog met een gebogen lijn als basis voor de ogen. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permalink Paginagegevens Citeer dit artikel. Door hier op te klikken verschijnt een scherm waarin de o.

n van de mogelijkheden is het invoegen van een illustratie. Voeg nog een gebogen lijn aan beiden kanten achter het lichaam. Teken twee schuine, lichtgebogen lijnen die aan de onderkant van de kleine cirkels vastzitten. Teken een boog met een gebogen lijn als basis voor de ogen! Voeg details toe aan de neus waardoor het lijkt alsof hij naar voren komt, tekening van een hondenpoot.

Tattoo plaatsen

Er verschijnt dan een scherm waaruit de gewenste afbeelding gekozen kan worden. Teken drie schuine lijnen voor de wimpers aan elk oog en een boogje voor de wenkbrauwen. Er verschijnt dan een scherm genaamd: Jak nakreslit psa , العربية: Voeg de voorpoten toe door rechte lijnen te gebruiken, en een andere lijn met een spitse hoek aan het begin.

Voeg kwf maarten van der weijden foundation achterpoten en klauwen van de voorpoten toe. Als je de mond tekent kun je een "U" vorm tekenen! Voeg nog een gebogen lijn aan beiden kanten achter het lichaam, tekening van een hondenpoot. Er verschijnt dan een scherm met categorien waaruit gekozen kan worden door op een onderwerp te klikken? Teken de mond en de tong. Informatie afkomstig van http: De werkwijze hiervoor is als volgt: Voeg twee gebogen lijnen met een puntige hoek aan het begin voor de kaakbeenderen van de hond.

Desenhar um Cachorro de Cartoon , Espaol: .

Account Options

Voor de andere poot kun je gewoon twee rechte lijnen tekenen. Voeg details toe aan de neus waardoor het lijkt alsof hij naar voren komt. Verbind de driehoeken met het hoofd door rechte lijnen te tekenen.

Zorg dat elke klauw vier tenen heeft, behalve de ene achterpoot, built a dangerous makeshift bunk bed, tekening van een hondenpoot. Schets de voorpoten door twee lijnen parallel naast elkaar te maken en twee andere parallelle lijnen binnen de halve cirkel om klauwen te maken. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permalink Paginagegevens Citeer dit artikel.

Goed om te weten:

Comments

  1. Teken een ovaal voor de nek en een verlengde vorm voor het lichaam. Teken een boog met een gebogen lijn als basis voor de ogen.
  2. Klik met de rechter muisknop op de betreffende figuur.
  3. Schets het gezicht waarbij je de twee kleine cirkels gebruikt voor de ogen en de twee kleine gebogen lijnen voor de wenkbrauwen, en een ovaal voor de neus.

Voeg een reactie toe

© 2019 agalnamedal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |